Καινούργιου για Χαϊκάλη: «Στην εκπομπή του Λιάγκα και της Σκορδά μίλησε»

Ο ηθοποιός μετά τις καταγγελίες θα παίξει στην τελευταία του παράσταση

Ο Παύλος Χαϊκάλης αναχώρησε για την Κύπρο για την τελευταία του παράσταση και οι δημοσιογράφοι πήγαν στο αεροδρόμιο για μία δήλωση. 

Ο γνωστός ηθοποιός αναχωρώντας για την Κύπρο απέφυγε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους, κάτι το οποίο σχολίασε αμέσως η εκπομπή Super Κατερίνα.

Η Κατερίνα Καινούργιου συγκεκριμένα τόνισε για τη στάση του Παύλου Χαϊκάλη: «Παιδιά μισό λεπτό τώρα, πριν από δύο εβδομάδες είχε βγει στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Δεν το λέω κάπως, απλά όταν λες δεν θέλω να μιλήσω και μετά βγαίνεις σε μια οποιαδήποτε εκπομπή σημαίνει ότι το συνεχίζεις».

Και ο Γιάννης Πουλόπουλος συμπλήρωσε για τον Παύλο Χαϊκάλη: «Πιθανότατα να έχει δυσαρεστηθεί από κάποια πράγματα τα οποία έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας. Είχε πει όμως ότι θέλει να αποστασιοποιηθεί από τη δημοσιότητα και δεν θέλει να κάνει καμία δήλωση».

«Αυτός όμως δεν αποστασιοποιήθηκε», πρόσθεσε η παρουσιάστρια. 

Ο γνωστός ηθοποιός που την περασμένη σεζόν είδε το όνομά του να βρίσκεται ανάμεσα σε εκείνων που κατηγορούνται για σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο ελληνικό θέατρο, αναχώρησε για την Κύπρο. Αυτή θα είναι και η τελευταία παράσταση στην οποία θα συμμετέχει αφού όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τη συμμετοχή του στο εν λόγω θεατρικό έργο, αποφάσισε να αποσυρθεί από το θέατρο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top