GNTM 4 - Αγγαίος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του

Το μοντέλο έφτασε μέχρι τους top 5

Όλγα, Κυβέλη, Ειρήνη και Κωνσταντίνος διεκδικούν πια τον τίτλο του GNTM 4, καθώς στο επεισόδιο της Τρίτης 7/12 αποχώρησε ο Αγγαίος Ποθητός.

Δείτε την αποχώρηση του Αγγαίου

Η τελική 4άδα του GNTM 4:

GNTM 4

GNTM 4: Δείτε ποιο μοντέλο είχε την καλύτερη φωτογραφία

Αγγαίος Ποθητός: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του

Λίγη ώρα μετά την προβολή της αποχώρησής του από το GNTM, το 20χρονο αγόρι έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram θέλοντας να μοιραστεί τα συναισθήματά του.

«Μια πόρτα μόλις έκλεισε και ανοίγουν πολλές καινούριες. Μια ακραία εμπειρία που έφτασε στο τέλος της. Μου έμαθε παρά πολλά πράγματα, μέσα από αυτή εξελίχθηκα τόσο ως άνθρωπος όσο και ως μοντέλο. Ήταν μεγάλη μου τιμή που συνεργάστηκα με άπειρους αξιόλογους ανθρώπους.

Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κοουτς @yiorgoskaravas_official στους κριτές που με στήριξαν και με πίστευαν σε όλη μου την πορεία στον διαγωνισμό. Αλλά πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω εσάς που μου δείχνετε απεριόριστη αγάπη. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο crew του gntm. Και όπως είπα μπορεί να τελείωσε το gntm εδώ αλλά για εμένα τώρα ξεκινάει το παιχνίδι», έγραψε ο Αγγαίος και πόσταρε μερικές επαγγελματικές του φωτογραφίες.

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 4

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top