GNTM 4: Δείτε ποιο μοντέλο είχε την καλύτερη φωτογραφία

Πέρασε στον ημιτελικό!

Αγγαίος, Ειρήνη, Κυβέλη, Κωνσταντίνος και Όλγα, είναι η τελική 5άδα και απέχουν μόλις μερικά «κλικ» από τον ημιτελικό του GNTM 4. Πλέον η νίκη στο διαγωνισμό αποτελεί καθαρά προσωπική υπόθεση, παρόλο που ο χρόνος φαίνεται να έχει μαλακώσει -έστω προσωρινά- τις εντάσεις, που προκαλεί ο ανταγωνισμός.

GNTM 4: Ένα στρατηγικό πλεονέκτημα δίνει έξτρα ώθηση στον Κωνσταντίνο

Μέσα λοιπόν σε ήρεμο σχετικά κλίμα, οι top 5 δέχθηκαν την πρόσκληση του Γιώργου Καράβα για ένα πολύ σημαντικό casting. Εκπρόσωποι από τα τέσσερα κορυφαία πρακτορεία μόδας στην Ελλάδα, επισκέφθηκαν το σπίτι του GNTM 4 προκειμένου να γνωρίσουν και να εξετάσουν από κοντά τα φιλόδοξα μοντέλα. Έχοντας ήδη παρακολουθήσει την πορεία των υποψήφιων μοντέλων, οι έμπειροι επαγγελματίες των γραφείων έκαναν μια γενική αξιολόγηση, έδωσαν σημαντικές συμβουλές και προβλέψεις.

Η νέα δοκιμασία αποχώρησης τους επανέφερε όμως όλους σε διαγωνιστική τροχιά. Η δράση μεταφέρθηκε, για μια ακόμα φορά, εκτός έδρας, σε έναν επιβλητικό πύργο στη Μάνη. Σε ένα πολύ ατμοσφαιρικό διπλό σετ, τα μοντέλα φωτογραφήθηκαν από τους Κωνσταντίνο και Πέτρο Σοφικίτη,  υπό την καθοδήγηση της Ζενεβιέβ Μαζαρί, της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου και του Γιώργου Καράβα.

GNTM 4: Tα γενέθλια της Όλγας – Η τούρτα έκπληξη από τη μητέρα της

Το concept ζητούσε από τα μοντέλα να προσομοιάσουν με τις πόζες τους την πορεία τους προς την κορυφή ως οι απόλυτοι fashion διεκδικητές του τίτλου.

Η διπλή φωτογράφηση, παρόλο που συνδύαζε μόδα, προσωπικά βιώματα, έκφραση και μοντελική εμπειρία, φάνηκε ότι δυσκόλεψε τους διαγωνιζόμενους με τις πολλαπλές απαιτήσεις της.

Τελικά την καλύτερη φωτογραφία είχε η Κυβέλη! 

GNTM 4 ΚΥΒΕΛΗ

«Έχω την καλύτερη λήψη πριν από τον ημιτελικό και νιώθω πιο περήφανη από ποτέ!» είπε.

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 4

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top