Mάρω Λεονάρδου: Δέκα χρόνια μετά εξηγεί γιατί εγκατέλειψε τη δημοσιογραφία

Τα φώτα, ο ανταγωνισμός και η αναγνωρισιμότητα

Δείτε τη συνέντευξη της Μάρως Λεονάρδου

Για χρόνια ήταν μια από τις κεντρικές παρουσιάστριες των δελτίων ειδήσεων αλλά και των ενημερωτικών εκπομπών του Mega, ωστόσο πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποτραβηχτεί από τον χώρο.

Ο λόγος για τη Μάρω Λεονάρδου, που μίλησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα για τα δέκα χρόνια αποχής της από την τηλεόραση, αποκαλύπτοντας πως πλέον δεν έχει καν στο σπίτι της συσκευή, καθώς την ενοχλεί ακόμα κι ο ήχος της.

Mάρω Λεονάρδου

«Έχουν περάσει δέκα χρόνια από τότε που σταμάτησα την τηλεόραση και τη δημοσιογραφία. Έκανα λίγο ραδιόφωνο μετά. Το '17 σταμάτησα και το ραδιόφωνο. Πλέον δεν έχω καν τηλεόραση στο σπίτι μου. Με ενοχλεί ο ήχος της τηλεόρασης… Δυσφορώ όταν πηγαίνω σε σπίτια κι ανοίγουν να δουν ειδήσεις. Οι ειδήσεις, όπως είναι σήμερα, με ενοχλούν γιατί είναι πολύ τρομακτικές, αυτό το πράγμα με τη μουσική… Εμένα μου αρέσουν τα λιτά πράγματα, χωρίς μουσικές, χωρίς τίτλους, να μιλάει η εικόνα από μόνη της, όταν υπάρχει», δήλωσε αρχικά.

«Δεν είχα τόσο τη δημοσιογραφική πρεμούρα, δε με ενδιέφερε... Αυτό που με ενδιέφερε ήταν το κομμάτι ''φώτα''. Για πολλά χρόνια δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι η τηλεόραση και τα φώτα φέρνουν αυτή την αναγνωρισιμότητα. Έχουν περάσει δέκα χρόνια από τότε που είπα το τελευταίο δελτίο ειδήσεων στο Mega. Ακόμα με βλέπουν ως τη Μάρω Λεονάρδου της τηλεόρασης, δεν μπορούν να δουν τη Μάρω σκέτο. Ή θα είμαι η Μάρω Λεονάρδου στο βάθρο που τα κάνω όλα τέλεια, ή θα είμαι η Μάρω το απόβρασμα που θα πρέπει να βρίσουν για όλα τα στραβά που έχουν τύχει στην ελληνική τηλεόραση», πρόσθεσε η δημοσιογράφος. 

Μάρω Λεονάρδου Παιδιά

Η Μάρω Λεονάρδου με τα παιδιά της Χριστίνα & Δημήτρη το 2014 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στη συνέχεια. θέλοντας να περιγράψει τον ανταγωνισμό που υπήρχε μεταξύ των παρουσιαστών, εξομολογήθηκε: «Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πήρα την άδειά μου τεσσάρων μηνών για να θηλάσω το παιδί μου και κάποια άλλη πήρε τη θέση μου. Στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου, λοιπόν, πήγα κατευθείαν από το μαιευτήριο».

Αυτό που πάντα ήθελε να κάνει είναι μία εκπομπή μαγειρικής ή ένα πρόγραμμα που να ασχολείται με τα ζώδια, αλλά κανείς δε σκέφτηκε ότι μπορεί να την ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top