GNTM 4: Οι top 7 δίνουν μοντελική ζωή στα 7 θανάσιμα αμαρτήματα

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο του GNTM 4 την Τρίτη στις 21:00

Το υγρό στοιχείο δεν ταίριαξε στον Στυλιανό Φλωρίδη και οδήγησε στην αποχώρηση ενός ακόμα δυνατού μοντέλου από τον διαγωνισμό. Όσο οι 7 καλύτεροι, για φέτος, πλησιάζουν προς τον ημιτελικό, τόσο ο ανταγωνισμός και τα καυστικά σχόλια αυξάνονται, ενώ οι διαφορές, σε προσωπικό επίπεδο, μοιάζουν αγεφύρωτες.


Μέσα σε αυτό το έκρυθμο κλίμα, ο Γιώργος Καράβας εισβάλει στο σπίτι του GNTM 4, με έναν μοναδικό καλεσμένο: απευθείας από το Παρίσι ο fashion entrepreneur Τάσος Σοφρωνίου επιστρέφει, μετά από πολλά χρόνια, στο GNTM, φέρνοντας μαζί του γνώσεις, ενέργεια αλλά και ένα μοναδικό challenge!

Με μότο «Όλα είναι μόδα», ο Τάσος θέλει να αποδείξει στα υποψήφια μοντέλα πως, υπό τις κατάλληλες συνθήκες και με τη σωστή αντίληψη, ακόμα και τα πιο απλά χρηστικά αντικείμενα και ευτελή υλικά μπορούν να αποκτήσουν fashion διάσταση και λάμψη. Όλα αυτά σε μία πραγματικά απολαυστική φωτογράφιση, που επιμελείται ο Αντώνης Γιαμούρης και που ενθουσιάζει με το αποτέλεσμά της.

Ο ενθουσιασμός και η διάθεση της πρώτης μέρας εναλλάσσονται με τα σκοτεινά και πιο εσωτερικά ένστικτα, που αποζητά η νέα δοκιμασία αποχώρησης. Λαγνεία, οκνηρία, φθόνος, απληστία, αλαζονεία, οργή, λαιμαργία. 7 μοντέλα σε 7 διαφορετικά σετ, ποζάρουν μπροστά στον φακό του Γιώργου Κασαπίδη και δίνουν μοντελική ζωή στα αντίστοιχα 7 θανάσιμα αμαρτήματα, παρουσία του Δημήτρη Σκουλού, του Γιώργου Καράβα και του Τάσου Σοφρωνίου.

GNTM 4: Άρωμα από Παρίσι φέρνει ένας καλεσμένος έκπληξη!

Τα εντυπωσιακά σκηνικά λειτουργούν υποστηρικτικά στα υποψήφια μοντέλα, που προσπαθούν να μπουν στο πετσί του ρόλου, με τον μειωμένο χρόνο να αποδεικνύεται δύσκολος αντίπαλος για όσους πήραν τα μειονεκτήματα.

Τα αμαρτήματα στα οποία... υπέπεσαν τα μοντέλα στο σετ δείχνουν να τα ακολουθούν και στο πλατό ετυμηγορίας, με τους τέσσερις κριτές, Άγγελο Μπράτη, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, ΖενεβιέΒ Μαζαρί, Δημήτρη Σκουλό, να γίνονται μάρτυρες του χάσματος, που έχει δημιουργηθεί στο σπίτι. Το μοντέλο που έδειξε τη μεγαλύτερη αδυναμία να αποδώσει το ρόλο του, αποχωρεί σε φορτισμένη ατμόσφαιρα, ενώ οι υπόλοιποι προσπαθούν να διαχειριστούν συναισθήματα και πάθη, καθώς βλέπουν ισχυρούς αντιπάλους να αποχωρούν οριστικά από τον κόσμο του GNTM 4.

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 4.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top