DWTS: Όσα έγιναν στο 7ο live με guest τον Νίκο Μουτσινά

Ραντεβού την επόμενη Κυριακή στις 21.00 στο Star

DWTS

Το 7o live του «Dancing with the Stars» ήταν ένα μαγικό υπερθέαμα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό!

Όλα ξεκίνησαν αυτή την Κυριακή… αλλιώς, με την εκθαμβωτική Βίκυ Καγιά να κάνει μια εντυπωσιακή εμφάνιση με ένα λευκό σύνολο με ασημένιες λεπτομέρειες και τον Λάμπρο Φισφή να κατεβαίνει τη σκάλα του πλατό μαζί με τον special guest της βραδιάς, τον μοναδικό Νίκο Μουτσινά!

DWTS: Εκθαμβωτική η Βίκυ Καγιά - Έναρξη με τον Νίκο Μουτσινά!

Νίκος Μουτσινάς για DWTS: Ήταν σαν να ανοιγόκλεισα τα μάτια μου και… πέθανα

καγια φισφης dwts

Η Βίκυ Καγιά και ο Λάμπρος Φισφής ευχαρίστησαν τον Νίκο Μουτσινά για την παρουσία του και με απίθανο κέφι, όλοι μαζί καλωσόρισαν το τηλεοπτικό κοινό, τους έμπειρους κριτές Στέφανο Δημουλά, Μαρίνα Λαμπροπούλου, Έλενα Λιζάρδου, Jason Roditis και φυσικά τα υπέροχα 11 λατρεμένα αστέρια, μαζί με τους διακεκριμένους επαγγελματίες χορευτές τους, που χόρεψαν μοναδικές χορογραφίες υψηλού επιπέδου και εντυπωσίασαν με την εκρηκτική τους ενέργεια!

dwts

Το τηλεοπτικό κοινό απόλαυσε τους 11 celebrities να χορεύουν:

Μαριάννα Γεωργαντή & Σπύρος Παυλίδης – Jive

Τζώρτζια Γεωργίου & Αλέξανδρος Μπάχαριεφ – jazz

Χριστίνα Βραχάλη & Αργύρης Αργυρόπουλος – Street

Πάνος Γιαννακόπουλος & Μαρίλη Κουρτέση – αργεντίνικο τάνγκο

Τάσος Παλαντζίδης & Αθηνά Παλαιολόγου – Βιεννέζικο Βαλς

Σταύρος Βαρθαλίτης & Μαρία Καμενίδη – Salsa

Έντουαρντ Στεργίου & Ελισάβετ Μαντάνη – cha cha cha

Μπέσσυ Αργυράκη & Γιούρι Ντιμιτρόφ – Samba

Βασιλική Μιλλούση & Μαξίμ Στάντνικ – Fusion

Δημήτρης Κοκονίδης & Δανάη Αυλωνίτη – Charleston

Dominik Stars & Ειρήνη Λινάρδη – paso doble

Στο 7ο live ο Νίκος Μουτσινάς κυριολεκτικά «σάρωσε» με την απαιτητική χορογραφία του το ballroom του «Dancing With The Stars» και ενθουσίασε με τις χορευτικές του ικανότητες, τον ρυθμό και την κίνησή του, τους κριτές, το τηλεοπτικό κοινό αλλά και τους χρήστες των social media, που τον αποθέωσαν, αποκαλύπτοντας, με αυτή του την εμφάνιση, ένα ακόμα κρυφό ταλέντο του!

DWTS: H Μπέσσυ Αργυράκη φίλησε τον Jason Roditis

Μετά το τέλος της εμφάνισής του, η Βίκυ Καγιά έδωσε συγχαρητήρια στον Νίκο Μουτσινά και σε όλους τους χορευτές, που έλαβαν μέρος στην ανεπανάληπτη χορογραφία ενώ ο αγαπημένος παρουσιαστής και ηθοποιός είπε «ο χορός θα σώσει τον κόσμο, ξεκινήστε χορό, μην κάθεστε!».

Στο διαγωνιστικό μέρος, αυτή την Κυριακή οι κριτές προκάλεσαν έντονα θετικά αλλά και αρνητικά χτυποκάρδια στους διαγωνιζόμενους, με προβλέψεις για τον τελικό νικητή και τη Μπέσσυ Αργυράκη να φιλάει τον Jason Roditis, ο οποίος ενθουσιασμένος της φώναζε «πεθαίνω για σένα»!

Ο Πάνος Γιαννακόπουλος και η Μαρίλη Κουρτέση, ήταν το ζευγάρι που αποχώρησε από το «Dancing with the Stars».

DWTS: Αποχώρησε ο Πάνος Γιαννακόπουλος

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η Βίκυ Καγιά είπε στον Πάνο Γιαννακόπουλο πως θα τους λείψει πολύ από το show και ο Λάμπρος Φισφής τους αιφνιδίασε «εισβάλλοντας» στο πλατό, για να τον αγκαλιάσει «Ήρθα και εγώ γιατί ο Πάνος είναι η ψυχή πάνω εκεί, ο άνθρωπος που δίνει τη μεγαλύτερη συμπαράσταση σε όλους».

Ο Πάνος Γιαννακόπουλος, συγκινημένος από τα λόγια του Λάμπρου Φισφή, πήρε τον λόγο «Ευχαριστώ, είναι πολύ μεγάλη μου χαρά και τιμή, που είμαι εδώ μαζί σας, που συνεισέφερα και εγώ σε αυτό τον διαγωνισμό, για τα παιδιά, που έχουν ανάγκη. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς, στη Μαρίλη ειδικά, που με ανέχθηκε και που με δέχθηκε και που με αγάπησε και που με πρόσεξε και σε όλη την παραγωγή, δεν μας έλειψε τίποτα, είμαστε πολύ συγκινημένοι για όλο αυτό το υπερθέαμα. Θα σας βλέπουμε σίγουρα κάθε Κυριακή».

Ο Λάμπρος Φισφής πήρε τον λόγο και «απαίτησε» την επόμενη Κυριακή να είναι μαζί τους με το κοινό να συμφωνεί με το αίτημα, χειροκροτώντας. Η Έλενα Λιζάρδου ήταν πολύ συγκινημένη και ο Πάνος Γιαννακόπουλος πρότεινε να μην κλάψουν αλλά να χορέψουν, καλώντας όλους τους διαγωνιζόμενους και τους επαγγελματίες χορευτές να μπουν στο ballroom του «Dancing with the Stars»!

Ραντεβού την επόμενη Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στις 21:00 με το 8ο live του «Dancing with the Stars» ζωντανά από την οθόνη του Star!

Δείτε τα προηγούμενα επεισόδια του DWTS

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top