Χαμός με Σκορδά και Χαϊκάλη: «Ξέρεις τι σημαίνει άντρας παλαιάς κοπής;»

«Θέλετε να κυνηγήσετε τον Χαϊκάλη» είπε έξαλλος ο ηθοποιός

Ένταση υπήρξε στο «Πρωινό» ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και τον Παύλο Χαϊκάλη με αφορμή τοποθέτηση του ηθοποιού.

Ο Παύλος Χαϊκάλης εγκαταλείπει το θέατρο «για να είναι όλοι ευχαριστημένοι»

σκορδα χαικαλης


Παύλος Χαϊκάλης: «Σταυρώνομαι χωρίς να υπάρχει ουσιαστική καταγγελία»

Ο Παύλος Χαϊκάλης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εκπομπή, μετά την ανακοίνωσή του ότι αποσύρεται από τον χώρο του θεάτρου και η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε σε προηγούμενες δηλώσεις του.

«Βγήκες στην Σίσσυ Χρηστίδου και αυτό είναι εκτιμητέο. Αυτό που σχολιάστηκε, αλλά δεν άρεσε ούτε σε εμένα είναι το ‘’άντρας παλιάς κοπής’’», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Η απάντηση Χαϊκάλη στις καταγγελίες της Ηλιάνας Αραβή

Σε πολύ μεγάλη ένταση ο Παύλος Χαϊκάλης τόνισε: «Γνωρίζετε τι είναι άντρας παλιάς κοπής; Φαίη μου, ξέρεις τι σημαίνει άντρας παλιάς κοπής;», ρώτησε ο ηθοποιός, με τη Φαίη Σκορδά να του απαντά: «Δε θέλω να ‘’κλείνω τα μάτια’’, δε θέλω να ανοίξουμε μία τέτοια κουβέντα και επειδή είστε στο τηλέφωνο, να λέμε ότι δεν έχουν γίνει και άλλα πράγματα. Θεωρώ ότι είναι ανέντιμο για εμένα».

Φανερά εκνευρισμένος ο Παύλος Χαϊκάλης έσπευσε να εξηγήσει τι εννοούσε τότε με τον χαρακτηρισμό «άντρας παλιάς κοπής».

«Φαίη μου, αν ο άνδρας παλιάς κοπής είναι ο άνδρας της δεκαετίας του 20, που μαστίγωνε τις γυναίκες, που είχε τον νόμο με το μέρος του, που ασκούσε εξουσία και βία στις γυναίκες, θα σας πω έχετε δίκιο. Αν όμως, πάμε στους άνδρες παλιάς κοπής που είναι ο άνδρας που σέβεται τις γυναίκες, ανοίγει την πόρτα, ξέρει να φλερτάρει δια ζώσης και ξέρει να φερθεί σε μία γυναίκα, τότε με συγχωρείς, αλλά έχω δίκιο εγώ. Αγαπούλα μου, δεν ξέρεις τα γεγονότα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και στη συνέχεια ζήτησε, μάλιστα, από την παρουσιάστρια να μην πάρει καμία θέση αν δε γνωρίζει τα πραγματικά γεγονότα. 

«Αφού δεν ξέρετε την υπόθεση, γιατί δεν το παραδέχεστε; Θέλετε να κυνηγήσετε τον Χαϊκάλη, δεν ξέρεις τα γεγονότα, δεν ξέρεις την υπόθεση», της είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top