DWTS - Βίκυ Καγιά: «Ταράχτηκα που τελική δυάδα ήταν η Μπέσυ και η Βικτόρια»

Όσα δήλωσαν στα backstage η Βίκυ Καγιά και ο Λάμπρος Φισφής

Μία λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει το 6o live του «Dancing with the Stars», ανατροπή, μέχρι το τελευταίο λεπτό! Απολαύσαμε ένα υπέροχο σόου χορού για ακόμη μία φορά με τα 12 αστέρια να διαγωνίζονται σε μοναδικές χορογραφίες υψηλού επιπέδου και να εντυπωσιάζουν με την εκρηκτική τους ενέργεια!

DWTS: Όλα όσα έγιναν στο λαμπερό 6ο live την Κυριακή 21/11

DWTS: Τα αστέρια χορεύουν στο Star! Ακολουθήστε τον ρυθμό τους!

Όπως δήλωσε ο Λάμπρος Φισφής στην κάμερα του Breakfast@star, στο 6ο live είδαμε για πρώτη φορά ένα χορευτικό battle ανάμεσα στον Σταύρο Βαρθαλίτη και τον Έντουαρντ Στεργίου με διαιτητή τον ίδιο, κάτι που το απόλαυσε πολύ και ενθουσίασε τους διαγωνιζόμενους και το κοινό, ενώ οι κριτές έδωσαν μία ισοπαλία ως αποτέλεσμα αυτής της χορευτικής διαμάχης.

DWTS: Οι κριτές αποκάλυψαν τα ζευγάρια που βλέπουν στον τελικό!

Τέλος, σχολίασε το γεγονός με τη χαμηλότερη βαθμολογία που έχουμε δει ποτέ στο DWTS, κάτι που θεώρησε λίγο αυστηρό εκ μέρους των κριτών, αλλά διαβεβαίωσε ότι όλοι οι διαγωνιζόμενοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και περνούν όλοι υπέροχα στο Star launch, σαν μία μεγάλη παρέα! Τέλος, είπε χαρακτηριστικά: «Έρχονται απίστευτα πράγματα στο «Dancing with the Stars».

Jason Roditis: «Έχω τύψεις και θα τις έχω μέχρι το τέλος»

Η Βίκυ Καγιά δήλωσε ότι είναι στενοχωρημένη με τις χαμηλές βαθμολογίες που βλέπει από τους κριτές, αφού όλοι οι διαγωνιζόμενοι καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια για να φέρουν εις πέρας τις απαιτητικές χορογραφίες και δίνουν κάθε φορά τον καλύτερό τους εαυτό και ότι στο 6ο live δεν περίμενε ότι θα αποχωρήσει από το DWTS η Βικτόρια Χίσλοπ.

Βικτόρια Χίλσοπ: «Το DWTS αποτελεί έμπνευση για νέο βιβλίο»

Όπως σχολίασε αποκλειστικά στο Breakfast@star, πιστεύει ότι το ζευγάρι εκείνο που θα κερδίσει στον τελικό του DWTS θα μπορεί να χορέψει σχεδόν επαγγελματικά, ότι δεν έχει ξεκινήσει ακόμα πρόβες για τις δικές της χορευτικές εμφανίσεις, ενώ δεν έκρυψε ότι Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά το φαντασμαγορικό σόου χορού θα είναι live!

Δείτε τα προηγούμενα επεισόδια του DWTS 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top