Ιωάννα Τούνη: Απαντά πρώτη φορά στα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού

«Υπάρχουν φορές που ξεσπάω σε κλάματα και νιώθω αδικημένη«

Η Ιωάννα Τούνη παρουσίασε στη χθεσινή εκδήλωση του Madwalk τη συλλογή ρούχων της εταιρίας που διαθέτει μαζί με την καλή της φίλη, Στέλλα Πάσσαρη, ενώ εμφανίστηκε πάνω στη σκηνή μαζί με την Έλενα Τσαγκρινού σε ένα εντυπωσιακό act.

Madwalk 2021: Οι λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Η γνωστή influencer πόζαρε με ένα ολόμαυρο σύνολο στο κόκκινο χαλί και έκανε δηλώσεις μπροστά στις κάμερες. 

Φυσικά δε γινόταν να μη τη ρωτήσουν οι δημοσιογράφοι για το πρόσφατο περιστατικό με γνωστή αεροπορική εταιρία και τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στα social media.

Ιωάννα Τούνη: Οι πρώτες δηλώσεις για την ανάρτηση που εξόργισε το Twitter

«Υπάρχουν φορές που ξεσπάω σε κλάματα και νιώθω αδικημένη. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ αυθόρμητος άνθρωπος. Κάνω το εξής λάθος… Μιλάω στο Instagram μου, όπως μιλούσα όταν είχα 5000 ακολούθους και όπως μιλάω στην παρέα μου», είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη στο «Happy Day» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δηλώσεις περί λανθασμένης χρήσης των social media που είχε κάνει μέσα από την εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού

«Είμαι υπέρ του δέοντος αυθόρμητη και το πληρώνω. Όλα έχουν ένα τίμημα! Η Ναταλία Γερμανού μίλησε πολύ ορθά και η άποψη της ήταν τοποθετημένη σωστά. Όντως χειρίζομαι λάθος τα social media από την άποψη ότι έχω στο μυαλό μου ότι είμαι η Ιωάννα και είναι όλα κουλ», εξομολογήθηκε η influencer και επιχειρηματίας. 

Η εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη στο κόκκινο χαλί των φετινών Madwalk/Πηγή: NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top