Ιωάννα Τούνη: Οι πρώτες δηλώσεις για την ανάρτηση που εξόργισε το Twitter

Όσα είπε η influencer για το περιστατικό στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης

Βίντεο από την εκπομπή Breakfast@Star

Οι τηλεοπτικές κάμερες «τσάκωσαν» την Ιωάννα Τούνη στα backstage του MadWalk και φυσικά, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την influencer για τον σάλο που προκλήθηκε για μία ακόμη φορά στα social media λόγω ανάρτησής της.

τούνη happy day

Όλα συνέβησαν στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, όπου ζητήθηκε στην Ιωάννα Τούνη να πληρώσει 40 ευρώ λόγω υπέρβαρου της βαλίτσας και όπως ανέφερε η ίδια μέσω instastories «τους πέταξε 50 ευρώ κι έφυγε». Η ατάκα της αυτή εξόργισε τους χρήστες του Twitter. Σε επόμενές της αναρτήσεις, η ξανθιά influencer απολογήθηκε λέγοντας πως δεν «τους πέταξε» τα χρήματα, ούτε φέρθηκε άσχημα σε κάποιον και πως πρόκειται για παρεξήγηση και για χαζή ανάρτηση που έκανε όσο ήταν θυμωμένη και είχε κακή διάθεση.

Χαμός στα social media με την Ιωάννα Τούνη και το περιστατικό στο αεροπλάνο

Ιωάννα Τούνη: Η δημόσια «συγγνώμη» για την ανάρτηση με το πενηντάευρο

Δείτε τη νέα δήλωση της Ιωάννας Τούνη:

«Νομίζω πως ήταν μια μεγάλη παρεξήγηση το όλο θέμα. Εγώ δεν τοποθετήθηκα απολύτως σωστά. Σε ένα instastory 15 δευτερολέπτων δεν μπορείς να πεις όλο το σκηνικό πώς έχει γίνει. Για αυτό τον λόγο έκαναν κάποια έξτρα instastories για να εξηγήσω καλύτερα το τι ακριβώς συνέβη» εξήγησε η Ιωάννα Τούνη στην κάμερα του Happy Day.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top