Γιάννης Αϊβάζης: «Αγχώθηκα όταν νόσησε η Μαρία και το παιδί»

Όσα εξομολογήθηκε ο ηθοποιός στο «Τι λες τώρα»

Ο Γιάννης Αϊβάζης ξεπέρασε την περιπέτεια με τον κορωνοϊό και πλέον είναι εντελώς καλά.

Συγκλονίζει ο Γιάννης Αϊβάζης: «Μιλάγαμε και μέσα σε 2 ώρες διασωληνώθηκε»

Ο ίδιος περιγράφει με γλαφυρότητα τα δύσκολα 24ωρα μέσα στο Σωτηρία. Θυμίζουμε ότι χρειάστηκε να νοσηλευτεί για επτά μέρες.

«Είχα έντονο πονοκέφαλο, αρχικά είχα δέκατα και μετά ανέβαινε. Μετρώντας το οξυγόνο μου έπεσε το οξυγόνο πάρα πολύ και δυσκολευόμουν να αναπνεύσω. Ήμουν σε ένα θάλαμο με έξι κρεβάτια. Την πρώτη ημέρα δεν κοιμάσαι, τη δεύτερη ημέρα γνωρίζεσαι με τους ανθρώπους. Δεν υπάρχει διαλογή στο νοσοκομείο, είτε είσαι βαριά, είτε ελαφριά θα μπεις στο ίδιο δωμάτιο. Η παροχή του οξυγόνου ήταν πάρα πολύ μικρή. Μέσα σε δύο ώρες όντως μπορούσε να σου αναστρέψει την κατάσταση. Ήρθε η νοσοκόμα και του είπε να πάρει τηλέφωνο τους δικούς του. Μιλάει με τους δικούς του και μετά τον διασωλήνωσαν. Είναι τέτοια η κατάσταση που επικρατεί που κανένα κρεβάτι δεν μένει κενό για παραπάνω από μισή ώρα», εξομολογείται ο Γιάννης Αϊβάζης στην εκπομπή «Τι λες τώρα».

Μαρία Κορινθίου για Γιάννη Αιβάζη: «Φοβήθηκα, ήταν κίτρινος»

Η selfie από τη στιγμή που το ζευγάρι αντάμωσε ξανά

Ο φονικός ιός «χτύπησε» άλλα δυο μέλη της οικογένειάς του, τη γυναίκα του, Μαρία Κορινθίου και την κόρη τους, Ισμήνη, γεγονός που προκάλεσε έντονη ανησυχία στον ηθοποιό, όπως ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη. 

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top