Συγκλονίζει ο Γιάννης Αϊβάζης: «Μιλάγαμε και μέσα σε 2 ώρες διασωληνώθηκε»

Ο ηθοποιός μίλησε για την περιπέτειά του στο νοσοκομείο με τον κορωνοϊό

Ο Γιάννης Αϊβάζης, ο οποίος νοσηλευόταν με κορωνοϊό στο νοσοκομείο «Σωτηρία» για επτά μέρες παλεύοντας να αναπνεύσει, κατάφερε τελικά να αναρρώσει με τη βοήθεια των γιατρών και από το σπίτι του πια μίλησε σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Μαρία Κορινθίου: Με κορωνοϊό και η κόρη της, Ισμήνη Αϊβάζη

Κορινθίου: Η φωτογραφία με τον Αϊβάζη που βγήκε από το νοσοκομείο

αΙβάζης

Με κορωνοϊό και η Μαρία Κορινθίου και η κόρη τους, Ισμήνη Αϊβάζη

«Είναι ένα άτιμο πράγμα. Από εκεί που νομίζεις ότι είσαι άτρωτος και έχεις ξεμπερδέψει, ξαφνικά βρίσκεσαι στο χείλος του γκρεμού και παλεύεις να αναπνεύσεις. Χρειάστηκα οξυγόνο. Αν δεν ήμουν εμβολιασμένος νομίζω θα ήταν δυσκολότερα. Η πιο σοφή απόφαση που έχω πάρει ήταν να εμβολιαστώ. Έμεινα επτά μέρες στο νοσοκομείο. Το πιο συγκλονιστικό πράγμα που μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος που νοσεί είναι να ακούει δίπλα του έναν άλλον άνθρωπο να χαιρετάει τους δικούς του και να τους λέει ότι ίσως δε σας ξαναδώ», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός και συνέχισε:

«Οι άνθρωποι που μπαίνουν στο νοσοκομείο υπογράφουν κι εγώ υπέγραψα, μου ζήτησαν το τηλέφωνο της συζύγου μου και ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν δίπλα μου και μιλάγαμε, μέσα σε δύο ώρες έγινε τόσο κρίσιμη η κατάστασή του, έγινε χειρότερα και χρειάστηκε να τον διασωληνώσουν. Ουσία έχει η ζωή, ουσία έχει ότι ανά πάσα στιγμή αν δεν προστατευτούμε, αν δεν προσέξουμε, ακόμα και εμβολιασμένοι μπορεί να βρεθούμε στο χείλος του θανάτου. Ακόμα παλεύω για να μπορέσω να αναπνεύσω καλά. Ευτυχώς και η σύζυγός μου η Μαρία και η κόρη μου το πέρασαν πιο ελαφριά».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top