Μαρία Κορινθίου για Γιάννη Αιβάζη: «Φοβήθηκα, ήταν κίτρινος»

Μίλησε για την περιπέτειά τους με τον κορωνοϊό

Για την περιπέτειά της οικογένειάς της με τον κορωνοϊό μίλησε το πρωί της Παρασκευής η Μαρία Κορινθίου.

Κορινθίου: Η φωτογραφία με τον Αϊβάζη που βγήκε από το νοσοκομείο

Να θυμίσουμε ότι πρώτος βρέθηκε θετικός ο Γιάννης Αϊβάζης, ο οποίος και χρειάστηκε να νοσηλευτεί, ενώ αργότερα, θετικές στον ιό ήταν και η Μαρία Κορινθίου και η κόρη τους, Ισμήνη.

Μαρία Κορινθίου – Ισμήνη Αϊβάζη: Τέλος στην περιπέτεια με τον κορωνοϊό

 

«Βγήκε με έναν συνεργάτη και κόλλησε. Τη Δευτέρα είχα έρθει στα στούντιο του ΑΝΤ1 γιατί είχα γυρίσματα για τον Αρναούτογλου και το Ρουκ Ζουκ. Γύρισα από τα γυρίσματα και δεν ήταν καλά. Φοβήθηκα. Ήταν κίτρινος. Νόμιζα ότι ήταν καρδιά του μέτρησα το οξυγόνο και δεν ήταν καλά. Στις 2 το βράδυ τον πήγα στα έκτακτα περιστατικά και εκεί διαγνώστηκε με Covid και μετά τον πήγα στο Σωτηρία. Αισθάνθηκα πολύ περίεργα, ότι τον πέταξα σε μια είσοδο νοσοκομείου και τον παράτησα. Δεν με άφηναν. Του Γιάννη του βγήκε σε εκνευρισμό. Είχε νεύρα πολλά εκείνη τη μέρα, φοβήθηκε κιόλας ήταν και μόνος του. Μιλούσαμε συνέχεια στο τηλέφωνο.

Ο Γιάννης φοβήθηκε μην τον διασωληνώσουν γιατί διασωλήνωσαν έναν δίπλα του. Εκείνη τη μέρα τα μάτια του ήταν χαμένα. Είναι άτιμος ο κορονοϊός. Δεν ξέρεις αν θα κοιμηθείς και αν θα ξυπνήσεις με πνευμονία. Ο Γιάννης σοκαρίστηκε γιατί ο άνθρωπος είπε στη γυναίκα του ότι την χαιρετά. Άκουσε μέχρι και τον ήχο της διασωλήνωσης. Ο συγκεκριμένος ήταν και ανεμβολίαστος. Στον θάλαμο του Γιάννη ήταν ο μόνος εμβολιασμένος και βγήκε και πιο γρήγορα», εξήγησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» η Μαρία Κορινθίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top