Ελένη Μενεγάκη για τα παιδιά της: «Κατέβα βρε θα μείνω στον τόπο»

Η on air εξομολόγηση της παρουσιάστριας

Ο Σάββας Πούμπουρας και η μητέρα του, κ. Αναστασία πήγαν για scuba diving. Μαμά και γιος απόλαυσαν αυτή την ξεχωριστή εμπειρία και αμέσως μετά την προβολή του σχετικού βίντεο στην εκπομπή «Ελένη» ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος ρώτησε τον Σάββα Πούμπουρα αν φοβάται να κάνει κάποιο από τα extreme sports με εκείνον να απαντά: «Φοβάμαι να κάνω βουτιά μέσα στο νερό από τα 5-6 μέτρα.

Μενεγάκη: Οι ευχές στον γιο της, Άγγελο Λάτσιο, μέσα από την εκπομπή της

Όσο ψηλά και να είναι. Αυτό με φοβίζει. Αυτό που είπε η Ελένη, φοβάμαι να βουτήξω μέσα σε αυτό το μαύρο. Πιο εύκολα θα πέσω από αεροπλάνο, παρά να μου πεις από τα 3-4 μέτρα πέσε μέσα στη θάλασσα».

Ελένη Μενεγάκη: Για μπάνιο στην Ανάβυσσο με τον Μάκη και τη Μαρίνα

Σάββας Πούμπουρας

Στη συνέχεια, απευθυνόμενος στην Ελένη Μενεγάκη είπε: «Ελένη θα να πάμε να βουτήξουμε από 5-10 μέτρα να το δοκιμάσουμε;»

Τότε η παρουσιάστρια άδραξε την ευκαιρία και εξομολογήθηκε τι της έκαναν τα παιδιά της κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών στα Άχλα της Άνδρου: «Εγώ; Εγώ δε σου είχα πει ότι κυνηγούσα τα παιδιά όταν τα έβλεπα μικρότερα να ανεβαίνουν στο βράχο όλο και πιο ψηλά και ήμουν από κάτω και φώναζα «Κατέβα βρε, βρε θα μείνω στον τόπο, κατέβα» και δεν κατέβαιναν και το έκαναν εναλλάξ όλα. Στον τόπο δεν έμεινα τελικά . Το κατάφερα.  Θα μείνω και που το συζητάμε. Δεν μπορώ να το σκέφτομαι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top