Ελένη Μενεγάκη: Για μπάνιο στην Ανάβυσσο με τον Μάκη και τη Μαρίνα

Η φωτογραφία με το μαγιό που ανέβασε στο Instagram

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε η θερμοκρασία ήταν ιδιαίετερα υψηλή, με πολλούς να ξανακατεβάζουν καλοκαιρινά ρούχα και τα μαγιό και να επισκέπτονται τις παραλίες της Αττικής για ηλιοθεραπεία και μπάνιο.

Ελένη Μενεγάκη: Όσα είπε για τη σχέση των παιδιών της με τον Παντζόπουλο

Ανέμεσά τους και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία εξέπληξε τους διαδικτυακούς της ακολούθους, όταν ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με το μαύρο ολόσωμο μαγιό της και το μεγάλο ψάθινο καπέλο της πάνω στο σκάφος.

Η Ελένη Μενεγάκη έβαλε το μαγιό της και ετοιμάζεται για βουτιά!

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην εξόρμησή της στην παραλία με την οικογένειά της και αποκάλυψε, πως παρότι είναι πλέον Νοέμβριος, η κόρης της Μαρίνα και ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος δε σταμάτησαν να κολυμπούν στα παγωμένα νερά της θάλασσας!

ελενη μενεγακη

Η ανάρτηση που έκανε η παρουσιάστρια το Σάββατο

«Κίνηση για κάποιο λόγο έχει κάθε μέρα. Με έχει εντυπωσιάσει. Και εμείς που πήγαμε το Σάββατο στη θάλασσα στην Ανάβυσσο, για να φύγουμε από το σπίτι μας στα Μελίσσια μέχρι να βγούμε σε πιο κεντρικό δρόμο, “άχου τι περάσαμε;”. Αν δεν ήξερα πόσο πολύ το θέλαμε, θα έλεγα να γυρίσουμε πίσω. Μπήκα μέχρι τη μέση στη θάλασσα. Αλλά η μικρή μου κόρη, πήρε τη μάσκα, το βατραχοπέδιλο, τον πατερούλη της και κολυμπούσαν ώρα. Μπήκα σιγά-σιγά, αλλά είπα να μη με ζορίζω πάρα πολύ. Αν πάει έτσι ο καιρός μπορεί να μπω και ολόκληρη το επόμενο σαββατοκύριακο. Αν γδυθείς και κάτσεις στον ήλιο κάνει ζέστη. Δεν ξέρω το νερό πώς θα το βρείτε, αλλά ο ήλιος είναι ζεστός» σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη, αποκαλύπτοντας πως δε βούτηξε στη θάλασσα όλο της το σώμα. Μπήκε μόνο μέχρι τη μέση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top