Ελένη Μενεγάκη: Όσα είπε για τη σχέση των παιδιών της με τον Παντζόπουλο

«Το θέμα είναι να μη βάλεις απότομα τον σύντροφό σου στο σπίτι»

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Για τη σχέση των παιδιών της με τον Μάκη Παντζόπουλο μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της

Ελένη Μενεγάκη: Ο λόγος που δάκρυσε στον «αέρα» της εκπομπής της

Πάνω στην κουβέντα με την ομάδα της, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι τα ρούχα του πρωτότοκου γιου της, του Άγγελου Λάτσιου, τα έδινε στη συνέχεια στις κόρες της.

Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πώς γνώρισε τον Μάκη Παντζόπουλο στα παιδιά της

«Θα σας πω την αλήθεια, πολλά πράγματα του Άγγελου πέρασαν από όλα τα κορίτσια μου, όχι από αυτά που χαλάνε… Μιλάω ας πούμε για μπουφάν, κασκόλ... και το έπαιρνε το επόμενο. Τι να πάθει ένα κασκόλ, ένα μπουφάν; Τα ρούχα που είναι πλύνε-βάλε, χαλάνε. Παίρνεις ρούχα και στο δεύτερο και στο τρίτο. Δεν έχουν πρόβλημα, αν τους εξηγήσεις ότι έχεις αυτά που σου παίρνουμε κι έχεις κι αυτά από το πρώτο κι αν είσαι το τρίτο; Έχεις τα καλύτερα! Έχεις τα δικά σου, τα πράγματα του πρώτου και του δεύτερου… είναι πως θα το πεις στο κάθε παιδί», είπε η Ελένη.

Ελένη Μενεγάκη: «Σε φάση μιας στεναχώριας μου πριν από 10 χρόνια…»

Ελένη Μενεγάκη Μάκης Παντζόπουλος

Η Ελένη Μενεγάκη κι ο Μάκης Παντζόπουλος σε νυχτερινή τους έξοδο τον Μάρτιο του 2020 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στη συνέχεια η «Βασίλισσα της TV» εξήγησε πόσο εύκολο είναι να μεγαλώνουν μαζί τα ετεροθαλή αδέρφια, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του Μάκη Παντζόπουλου με τα τρία παιδιά που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο

Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για την πρώτη της εγκυμοσύνη

«Το θέμα είναι να μη βάλεις απότομα τον σύντροφό σου ακόμα και σε έναν γάμο απότομα μέσα στο σπίτι. Χρειάζεται μια προετοιμασία, να έρθει σε επαφή με τα παιδιά… και να μην μπερδεύονται οι ρόλοι. Άλλο ο μπαμπάς, η μαμά κι άλλο ο σύντροφος της μαμάς… που μπορεί να έχει παντρευτεί! Αυτό είναι ξεκάθαρο για να αισθάνονται όλοι καλά», συμπλήρωσε η Ελένη Μενεγάκη μιλώντας -προφανώς- μέσα από τη δική της εμπειρία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top