Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για την πρώτη της εγκυμοσύνη

«Ο γιατρός μου είχε πει να μην το κάνω...»

Ένα θέμα για τον αυτισμό και το πώς το διαδίκτυο πολλές φορές μπορεί να «τρομάξει» και να αγχώσει τους γονείς στάθηκε αφορμή για να εξομολογηθεί οn camera η Ελένη Μενεγάκη μία προσωπική της ιστορία.

Άγγελος Λάτσιος: Οι ευχές στη Μενεγάκη και η φωτογραφία από το παρελθόν

μενεγακη

Ελένη Μενεγάκη: Τι έκπληξη της ετοίμασαν στο πλατό για τα γενέθλια της

Συγκεκριμένα, η διάσημη παρουσιάστρια θυμήθηκε τι είχε πει σε εκείνη ο γιατρός της στην πρώτη της εγκυμοσύνη και παραδέχτηκε πως είχε δίκιο τελικά.

«Εγώ θυμάμαι όταν πρωτοείχα μείνει έγκυος στο πρώτο μου παιδί, το πρώτο πράγμα που μου είπε ο γυναικολόγος μου ήταν να μην αρχίσω να διαβάζω – τότε, πριν 20 χρόνια δεν έπαιζε τόσο πολύ το ίντερνετ. Είχα πάει και είχα αγοράσει ό, τι βιβλίο εγκυμοσύνης υπήρχε. Τα πήρα όλα. Το έκανα, ενώ ο γιατρός μου είπε να μην το κάνω. Μου λέει ''Μην το κάνεις γιατί με όλα αυτά θα τρελαθείς και θα αρχίσεις να αγωνιάς χωρίς λόγο. Εμείς είμαστε εδώ, είναι δουλειά μας, μην αγχώνεσαι. Αν θες να πάρεις να δεις ένα χαλαρό βιβλίο εγκυμοσύνης αλλά μέχρι εκεί. Μην αρχίσεις και ψάχνεις''. Είχε δίκιο τελικά», εξομολογήθηκε στον «αέρα» της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη που είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top