Χριστίνα Βραχάλη: «Το DWTS είναι η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει»

Η αθλητικογράφος βρέθηκε στην παρέα του Breakfast@Star

Χριστίνα Βραχάλη

Στην παρέα του Breakfast@Star βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής η Χριστίνα Βραχάλη και ο χορευτικός παρτενέρ της στο Dancing with the Stars, Αργύρης Αργυρόπουλος.

Χριστίνα Βραχάλη: Από τα αθλητικά παρκέ στα χορευτικά του DWTS

Η γνωστή αθλητικογράφος είπε πως «τυχαία» οδηγήθηκε στην αθλητικογραφία και ότι μάλλον το μπάσκετ ήταν εκείνο που την οδήγησε εκεί.

βραχαλη dwts

«Ο στόχος μου ήταν να κάνω κάτι που έχει σχέση με τον αθλητισμό. Σπούδασα Γυμναστική Ακαδημία. Το μπάσκετ με οδήγησε στην αθλητική δημοσιογραφία. Πιστεύω ότι στη ζωή μας κάτι μας οδηγεί εκεί που πρέπει να φτάσουμε. Εγώ ήθελα να ασχολούμαι με τον αθλητισμό και τα παιδάκια. Ήθελα να μεταλαμπαδεύσω αυτό το συναίσθημα» είπε αρχικά η Χριστίνα Βραχάλη και είπε πως εδώ και μερικά χρόνια έχει σταματήσει το μπάσκετ.

DWTS: Το πρώτο 10άρι ήρθε στο 3ο live από τη Λαμπροπούλου

«Τώρα μόνο χορεύω! Όσον αφορά στο DWTS, φοβόμουν λίγο τον χορό γιατί το σώμα μου ήταν και καταπονημένο από το μπάσκετ. Φοβόμουν και την έκθεση. Θεωρώ ότι η συμμετοχή μου στο Dancing ήταν καλύτερη απόφαση που πήρα! Είχα καιρό να νιώσω έτσι, να εκφραστώ!» ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Βραχάλη.

Ο Αργύρης Αργυρόπουλος είπε πως η «μαθήτριά» του μαθαίνει πολύ γρήγορα τη χορογραφία και μπορεί πλέον να «τσαλακώνεται».

Το 4ο live του DWTS έρχεται αυτή την Κυριακή και ώρα 21.00, στο Star! 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top