Digea: Η Κρήτη επανασυντονίζει τα κανάλια της αύριο

Tην Τετάρτη 20 Οκτωβρίου ολοκληρώνεται η δεύτερη ψηφιακή μετάβαση

Oλοκληρώνεται την Τετάρτη  20 Οκτωβρίου η δεύτερη ψηφιακή μετάβαση για την δημόσια και την ιδιωτική τηλεόραση στην Κρήτη. 

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης οι τηλεθεατές στην Κρήτη θα πρέπει, προκειμένου να συνεχίσουν να βλέπουν τα αγαπημένα τους κανάλια, να επανασυντονίσουν τους δέκτες τους.

Πώς θα επανασυντονίσετε τα κανάλια σας-Οδηγίες

Η διαδικασία του επανασυντονισμού είναι εύκολη και δεν απαιτεί την αγορά ή την προσθήκη κανενός νέου εξοπλισμού. Απλά πατήστε το μενού στο τηλεκοντρόλ, επιλέξτε εγκατάσταση ή ρυθμίσεις και αυτόματο συντονισμό. Αμέσως μετά πατήστε ΟΚ ή ΝΑΙ και βγείτε από το μενού για να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα που επιθυμείτε.

Ολοκληρώνεται η ψηφιακή μετάβαση στο σύνολο της χώρας

Το έργο της μετάβασης, το οποίο έχει αναλάβει η DIGEA από κοινού με την ΕΡΤ και πραγματοποιείται βάσει ευρωπαϊκής οδηγίας, ολοκληρώνεται  στο σύνολο της χώρας με την περιφέρεια Κρήτης.

Κατ' αυτόν τον τρόπο οι τηλεοπτικοί σταθμοί  αποκτούν  τις τελικές τους διεθνώς κατοχυρωμένες συχνότητες εκπομπής, ενώ παράλληλα αποδεσμεύεται  φάσμα για τις νέες υπηρεσίες από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 5G.
 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top