«Φίλος του Γ. Μαρίνου τον εξαφάνισε και με βρίζει επειδή θέλω να τον δω»

Το ξέσπασμα γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού

Δείτε όσα είπε η Άννα Φόνσου για τον Γιώργο Μαρίνο

Στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη! μίλησε το πρωί της Δευτέρας η Άννα Φόνσου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γιώργο Μαρίνο κι εξήγησε πως απλά θέλει να ξέρει αν είναι καλά στην υγεία του, κι ότι υπάρχει κάποιος που τον φροντίζει

Kατιάνα Μπαλανίκα: «Σέβομαι πως ο Γιώργος Μαρίνος δεν θέλει επαφές»

«Ο Γιώργος Μαρίνος, επειδή μετά την αρρώστια του δεν ήξερε πού να πάει, τού πρότεινα να έρθει εδώ, να καθίσει όσο κάθισε. Μετά έφυγε από εδώ. Έχει έναν φίλο κολλητό, που τον εξαφάνισε, που με βρίζει εμένα επειδή θέλω ένα δείγμα ότι κάπου είναι ο Γιώργος καλά. Ευτυχώς έχω μάθει ότι κάπου είναι καλά κι ότι ο τρόπος που έχει επιλέξει να είναι μόνος του και να είναι μακριά από τους καλλιτέχνες... Να είναι καλά και δεν πειράζει να μη μας μιλάει», είπε σχετικά.

Άννα Φόνσου

Άννα Φόνσου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ακόμα, αναφέρθηκε στην υπέροχη σχέση που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και το πόσο πολύ της λείπει η αγαπημένη ηθοποιός.

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη πρότεινε να με πάρουν στην ταινία “Περαστέ την πρώτη του μηνός” με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Χρωστάω στην Αλίκη Βουγιουκλάκη πάρα πολλά. Οι παραγωγοί μας ήθελαν ανταγωνίστριες με την Αλίκη, αλλά ήμασταν πολύ καλές φίλες. Δεν παίξαμε ποτέ μαζί για να μη χαλάσουμε τη φιλιά μας. Μου λείπεις πολύ Αλίκη και μέχρι σήμερα, το τηλεφώνημα στον αριθμό σου το κάνω κάθε μέρα», δήλωσε φανερά συγκινημένη.

Άννα Φόνσου: «Κάνω έκκληση να μας πουν πού είναι ο Γιώργος Μαρίνος»

Κατιάνα Μπαλανίκα Γιώργος Μαρίνος

Η Κατιάνα Μπαλανίκα υπήρξε για χρόνια συνεργάτιδα και φίλη του Γιώργου Μαρίνου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η μεγάλη ηθοποιός αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Ντίνο Ηλιόπουλο. «Ήμασταν ερωτευμένοι και δε με πείραζε η διαφορά της ηλικίας μας. Χρωστάω στον Ντίνο ότι με έκανε πρωταγωνίστρια. Όταν γνώρισα τον άντρα μου και τον παντρεύτηκα, ο Ντίνος άργησε να μου μιλήσει», τόνισε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top