Kατιάνα Μπαλανίκα: «Σέβομαι πως ο Γιώργος Μαρίνος δεν θέλει επαφές»

Η ηθοποιός και ο showman υπήρξαν ζευγάρι

Καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού ήταν σήμερα, Σάββατο, η Κατιάνα Μπαλανίκα και η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μη τη ρωτήσει για την επιλογή του Γιώργου Μαρίνου να αποτραβηχτεί από όλους και απ’ όλα.

Η πρώτη εμφάνιση της Κατιάνας Μπαλανίκα μετά τον τραυματισμό στο πόδι της

Η ηθοποιός άλλωστε την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Ντόλτσε Βίτα» υπήρξε ζευγάρι με τον showman και μάλιστα πολύ αγαπημένο και πάντα ο ένας μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον άλλον.

Τα χρόνια πέρασαν και πλέον, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» η ηθοποιός, οι σχέσεις τους τώρα είναι ανύπαρκτες.

«Δεν έχω επαφές μαζί του πια, γιατί σέβομαι ότι εκείνος δεν θέλει να έχει επαφές με άλλους ανθρώπους. Δεν το κάνω με στενοχώρια, γιατί είμαι κι εγώ τέτοιος τύπος. Αν αποφασίσω να πω “αφήστε με στην ησυχία μου”, θέλω να το σεβαστούν όλοι» ανέφερε η Κατιάνα Μπαλανίκα.

Χωρίς την Κατιάνα Μπαλανίκα το θεατρικό έργο του Γιώργου Καπουτζίδη

Η ίδια μίλησε και για την επιτυχημένη σειρά «Ντόλτσε Βίτα» αποκαλύπτοντας πως ο σεναριογράφος, Απόστολος Ρήγας, ήθελε να βάλει τη Σάσα να κάνει κάτι με τον Αντώνη(σύντροφο της κολλητής της, Χριστίνας) και εκείνη αρνήθηκε. 

«Η Σάσα είναι φίλη της Χριστίνας (Άννα Παναγιωτοπούλου), είναι αυτή που τη στηρίζει, που τα ξέρει όλα… “Αν τη βάλεις να κάνει κάτι με τον Αντώνη, το σίριαλ έχει τελειώσει. Η Σάσα πρέπει να φύγει” είπα στον Ρήγα. Με έβαλε να κάνω μια σκηνή πολύ μικρή για δείγμα και τελείωσε το θέμα» αποκάλυψε. 

Δείτε όλα τα lifestyle θέματα εδώ 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top