Πέτρος Πολυχρονίδης: Οδοιπορικό στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Έβρο

Όσα εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής στις Αλήθειες με τη Ζήνα

Μια διαφορετική συνάντηση είχαν η Ζήνα Κουτσελίνη και ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» ταξίδεψε στον τόπο καταγωγής του Πέτρου, τον Έβρο, και εκεί συνάντησε για πρώτη φορά τους γονείς και τους συγγενείς του.

Στη συνέχεια, οι δυο τους έβγαλαν τα παπούτσια και περπάτησαν ξυπόλητοι στις όχθες του ποταμού Άρδα.

Ο παρουσιαστής του πιο πετυχημένου και μακροβιότερου τηλεπαιχνιδιού «Ο Τροχός της Τύχης», που προβάλλεται καθημερινά από το Star, περιέγραψε στιγμές από τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια ενώ μοιράστηκε και ιστορίες που του έλεγαν οι παππούδες του.

Πολυχρονίδης: Ο γιος του έγινε 14 ετών- Η σπάνια φωτογραφία μπαμπά και γιου

«Κάνουμε ένα οδοιπορικό στο Τριεθνές. Είναι ένα σταυροδρόμι πολιτισμών. Εδώ πρέπει να ξέρεις ότι οι κάτοικοι ξυπνούσαν και δεν ήξεραν σε ποια χώρα ανήκουν».

Κατά τη διάρκεια του οδοιπορικού τους ο Πέτρος θυμήθηκε ένα περιστατικό που συνέβη στο 1998, όταν εκείνος ήταν 20 ετών. Μπήκε στην κουζίνα του πατρικού του σπιτιού και είδε μια οικογένεια προσφύγων που το μόνο που ζητούσαν από τη γιαγιά του είναι να τους δώσει φαγητό, γιατί πεινούσαν.

Εκείνη το έκανε με όλη της την καρδιά και αυτό το γεγονός έχει μείνει χαραγμένο στου μυαλό του παρουσιαστή. 

Αυτός είναι και ο λόγος που έδωσε συγχαρητήρια στους φίλους του που επέλεξαν να μείνουν μόνιμα στον Έβρο. Κάποιοι από αυτούς είναι αστυνομικοί, κάποιοι άλλοι συνοριοφύλακες. Όλοι προσπαθούν να χειριστούν με τον καλύτερο τρόπο το μεταναστευτικό ζήτημα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top