GNTM 4: Νέες auditions με ανατροπές έρχονται το βράδυ της Δευτέρας

Δείτε απόψε Δευτέρα στις 21:00 στο Star

Δείτε το trailer για το επεισόδιο του GNTM 4 της Δευτέρας 20/09

Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό για τρεις σεζόν, επέστρεψε δυναμικά στην οθόνη του Star εντελώς ανανεωμένος και επίκαιρος.

GNTM 4

GNTM 4

Αγόρια και κορίτσια είναι αποφασισμένα να ξεπεράσουν τα όριά και τις φοβίες τους για να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους - να γίνουν το επόμενο GNTM

GNTM 4

GNTM 4

Στο προηγούμενο επεισόδιο της Τρίτης 14 Σεπτεμβρίου, ήταν πολλά τα απρόοπτα και οι εξαιρετικά αστείες στιγμές, που έζησαν οι τέσσερις κριτές Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. 

Ο Άγγελος Μπράτης χρησιμοποίησε τη Wild Card και έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία σε μία υποψήφια, που τον κέρδισε με τη δυναμική της παρουσία και ομορφιά αλλά και με τις ικανότητες της στο Παγκράτιο Άθλημα! 

GNTM 4 Γιώργος Καράβας

Ο Δημήτρης Σκουλός και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έχουν ακόμα στη διάθεσή τους τις δικές τους κάρτες και η αγωνία παραμένει για το πότε θα αποφασίσουν να τις χρησιμοποιήσουν. 

GNTM 4

Στην audition της Δευτέρας 20 Σεπτεμβρίου, μια υποψήφια καταφέρνει να αφήσει άφωνο τον Γιώργο Καράβα και να ενθουσιάσει τους κριτές, που σηκώνονται από την καρέκλα τους, ενώ δεν θα λείψουν και οι ανθρώπινες στιγμές συγκίνησης. 

GNTM 4

Το GNTM 4 επέστρεψε πιο εντυπωσιακό, αισιόδοξο και σύγχρονο από ποτέ!  

GNTM 4

Στο GNTM 4 έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα κατά του Covid 19, για την ασφάλεια και την υγεία όλων των εμπλεκομένων στην παραγωγή του διαγωνισμού.

GNTM 4 Trailer

Δείτε το επιτυχημένο πρόγραμμα του Star κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21:00.

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 4

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top