Βίκυ Καγιά: Ήταν ώρα να σταματήσω από το GNTM. Δεν ήταν εύκολο, αλλά έγινε

Τι είπε για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, τη νέα κριτή του GNTM

«Ποδαρικό» στην πρεμιέρα της εκπομπής «Breakfast@Star» έκανε η Βίκυ Καγιά. Η παρουσιάστρια του «Shopping Star» και του «DWTS» κάθισε απέναντι από τους παρουσιαστές Γιώργο Καρτελιά και Ελίνα Παπίλα και τους ευχήθηκε καλή αρχή στο νέο τους επαγγελματικό βήμα.

Breakfast@Star: O Γιώργος και η Ελίνα έκαναν πρεμιέρα!

Τόσο ο Γιώργος όσο και η Ελίνα την ευχαρίστησαν για την τιμή που τους έκανε να είναι μαζί τους στην πρώτη τους εκπομπή. Βέβαια, δε θα μπορούσαν να μην τη ρωτήσουν για το GNTM 4, την απόφασή της να φύγει, αλλά και για το αν παρακολουθεί τον διαγωνισμό μόδας.

GNTM 4: Η εργάσιμη παίκτρια, η νέα Ροζάνα Γεωργίου και ο σωσίας του Ηρακλή

«Μέχρι να καταφέρω να βγάλω από το στομάχι μου, από την καθημερινότητά μου το GNTM 4 και να πω ότι για λόγους προσωπικούς, αλλά και για το γεγονός ότι υπάρχει ένα άλλο πρότζεκτ πρέπει να λείψω έπαθα διάφορα. Έπαθα ψυχοσωματικά, δεν ήμουν καλά μέχρι να το καταλάβω, να το νιώσω και να το αποδεχτώ. Δεν υπάρχουν σούπερ ήρωες», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Πήρα αυτή την απόφαση μετά το τέλος της περσινής σεζόν. Υπήρχε και η άλλη πρόταση, είμαι και μαμά. Για μένα ήταν η ώρα να σταματήσω. Δεν ήταν εύκολο, αλλά έγινε.  Μου λειπει το ότι δεν είμαι εκεί και δε βλέπω τα μοντέλα. Δε μου λείπουν τα πολύωρα γυρίσματα. Έκανα διακοπές έπειτα από πέντε χρόνια και ήθελα να ξεκουραστώ. Φυσικά και βλέπω GNTM 4».

Η Βίκυ Καγιά με τον σύζυγο και τα παιδιά τους από τις διακοπές τους στη Μύκονο

Η Βίκυ Καγιά με τον σύζυγο και τα παιδιά τους από τις διακοπές τους στη Μύκονο


Τι είπε η Βίκυ Καγιά για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Η Βίκυ Καγιά μίλησε και για το νέο «αίμα» στο GNTM 4, την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. «Η Ισμήνη κάνει πάρα πολύ καλά τη δουλειά της. Δεν την έμαθα τώρα. Την ξέρω πάρα πολλά χρόνια, περίπου 20. Μου άρεσε πάρα πολύ γιατί είναι ο εαυτός της. Δίνε κάτι πολύ διαφορετικό στο…τραπέζι γιατί τους άλλους κριτές τους ξέρουμε. Με την Ισμήνη βλέπουμε μια διαφορετική πτυχή της μόδας. Η χημεία είναι μια συνταγή που ζυμώνεται. Πιστεύω πως στα επόμενα επεισόδια θα δουμε μια διαφορετική δυναμική των κριτών».

 

Η πρόταση για την παρουσίαση του «DWTS»

Όπως είναι γνωστό η Βίκυ Καγιά θα παρουσιάζει το «DWTS» και αυτό είναι κάτι που της έδωσε τεράστια χαρά. «Χόρευα μόνη μου πριν μου κάνουν την πρόταση. Είμαι πάρα πολύ τυχερή που θα συμπαρουσιάσω το DWTS με τον Λάμπρο Φισφή. Η επιτροπή είναι ονειρεμένη γιατί είναι experts».

Dancing with the Stars: Μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ!


Dancing With The Stars

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@Star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top