Breakfast@Star: O Γιώργος και η Ελίνα έκαναν πρεμιέρα!

Το εντυπωσιακό πλατό και η νέα ομάδα της πρωινής εκπομπής

Την πρώτη «καλημέρα» είπαν το πρωί της Δευτέρας η Ελίνα Παπίλα και ο Γιώργος Καρτελιάς μέσα από τη συχνότητα του Star! Η εκπομπή Breakfast@Star έκανε πρεμιέρα και οι παρουσιαστές μας σύστησαν τη νέα τους ομάδα. Το πλατό είναι ζεστό, γεμάτο χρώματα!

«Είναι μεγάλη μας τιμή και μεγάλη μας χαρά που είμαστε σήμερα εδώ. Έχουμε κάνει μια απίστευτη προσπάθεια και το ταξίδι είναι μεγάλο μέχρι αυτή την ώρα που μιλάμε. Είναι μια απίστευτη ομάδα, όλα τα άτομα εδώ, μας έχουν αγκαλιάσει πάρα πολύ, μας έχουν στηρίξει. Έχουμε λάβει άπειρα μηνύματα για καλή αρχή και θετική ενέργεια» ήταν τα πρώτα λόγια της Ελίνας.

«Κάνοντας την εκπομπή μας στο ραδιόφωνο ένα πρωί, τελειώνουμε και καθόμαστε. Τότε χτυπάει το τηλέφωνο και μου λένε "Ναι γειά σας από το Star είμαστε και θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε". Το είπα στην Ελίνα, πήγαμε και σήμερα είμαστε εδώ!» είπε ο Γιώργος Καρτελιάς.

Μαζί τους θα είναι η Τζώρτζια Γεωργίου, η Νανά Ηλιοπούλου και ο Τάσος Μπιμπισίδης, ενώ τις αστρολογικές προβλέψεις θα τις κάνει η Άση Μπήλιου

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης τρεις φορές την εβδομάδα και ο Παύλος Χάππιλος, ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του Masterchef 5, δύο φορές την εβδομάδα, θα μπαίνουν στην κουζίνα του breakfast@star και θα μας ταξιδεύουν με τις νοστιμιές τους σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και όχι μόνο.

Με χαρά, χιούμορ και αισιοδοξία, προσκαλούν τους τηλεθεατές να μοιράζονται μαζί τους καθημερινά την πρώτη καλημέρα!

Δείτε όλη την εκπομπή Breakfast@Star

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top