Elif: Ο Ταρίκ θέλει να πουλήσει τις μετοχές της Χουμεϊρά και να το σκάσει

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο της Ελίφ την Πέμπτη, στις 17:40, στο Star

Ο Κερέμ και η Ματσιντέ επιστρέφουν στην έπαυλη μαζί με τη Χουμεϊρά. Η Χουμεϊρά είναι σε άθλια κατάσταση, την ίδια μέρα έμαθε πως ο άντρας της την απατάει με τη Ράνα και έχασε και το μωρό της. Ο Κερέμ λέει στη Σουρεγιά πως η αδελφή του βρέθηκε σε ένα δασικό δρόμο μακριά από την έπαυλη και αυτό το βρίσκει πολύ παράξενο. Αναρωτιέται τι έκανε εκεί. Η Ματσιντέ παρηγορεί τη Χουμεϊρά. Η Χουμεϊρά της λέει πως είχε δίκιο για όλα όσα υποστήριζε για τον Ταρίκ και προσθέτει πως αυτός ο άντρας δεν θα είναι ποτέ πια μαζί της.

Η Παρλά ταλαιπωρεί τη Μελέκ και την Ελίφ με τις απαιτήσεις της και τα ξεσπάσματά της. Δεν της αρέσει το πρωινό, που της σερβίρουν και τα βάζει με τη Μελέκ. Η Ελίφ στενοχωριέται επειδή η Παρλά έβαλε τις φωνές στη μητέρα της. Η Μελέκ λέει στην Ελίφ πως πρέπει να κάνει υπομονή. Θα φύγουν σύντομα από αυτό το σπίτι αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβεί αν δεν συλλάβουν πρώτα τον Ταρίκ γιατί διαφορετικά θα αποτελεί για εκείνες πάντα μια απειλή.

Ο Ταρίκ μιλάει στους άντρες του και τους λέει πως σύντομα οι μετοχές της Χουμεϊρά θα πουληθούν και έτσι θα έχει στη διάθεσή του πολλά χρήματα για να το σκάσει από τη χώρα με τη Ράνα. Η Ράνα όμως έχει αρχίζει να το ξανασκέφτεται.

Ο Κερέμ αναρωτιέται που είναι ο Ταρίκ. Η Ματσιντέ του λέει τη μισή αλήθεια, ότι ο Ταρίκ εγκατέλειψε τη Χουμεϊρά. Ο Κερέμ πηγαίνει στο δωμάτιο της Παρλά και εκείνη του λέει πως βαριέται και θέλει να βγει στον κήπο. Η Παρλά μιλάει για τα όνειρά της και τον γάμο τους και ο Κερέμ την ακούει αλλά δεν δίνει καμία σημασία γιατί ο μόνος λόγος που την παντρεύεται είναι επειδή νιώθει ένοχος, που έμεινε ανάπηρη.

Η Βιλντάν βλέπει τη Μελέκ να ταϊζει την Ελίφ και σκέφτεται πως αυτό είναι υπερβολή. Ζητάει από τη Μελέκ να επιστρέψει αμέσως στη δουλειά της και μαλώνει την Ελίφ. Η Μελέκ δυσκολεύεται να το αντέξει αυτό αλλά πιστεύει πως δεν πρέπει κανείς να μάθει ότι είναι η μητέρα της Ελίφ.

Η Ζουλιντέ πηγαίνει στην έπαυλη για να δει τη Μελέκ. Η Ματσιντέ εξακολουθεί να κάνει ερωτήσεις στη Χουμεϊρά για τη μέρα, που τη μετέφεραν στο νοσοκομείο. Η Χουμεϊρά συνεχίζει να της απαντάει πως δεν θέλει να το συζητήσει.

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top