Young Sheldon: Μη χάσετε το συναρπαστικό επεισόδιο του Σαββάτου 24/7!

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 16.45 στο Star!

Young Sheldon, το spin of της εδώ και 11 χρόνια επιτυχημένες κωμικής σειράς «The Big Bang Theory». Τα παιδικά χρόνια του εκκεντρικού επιστήμονα Σέλντον Κούπερ, μέσα από τις προσωπικές, ξεκαρδιστικές αφηγήσεις του. Ένα αθώο αλλά ιδιότροπο παιδί, που μεταμορφώνεται στον γνωστό κυνικό και εκνευριστικό χαρακτήρα.

young sheldon

Περίληψη επεισοδίου Σαββάτου 24/7 - Επεισόδιο 3

young sheldon νεα σειρά star

Ο Σέλντον μοιράζεται τις σκέψεις του για τη σχέση μεταξύ θρησκείας και επιστήμης με τον Πάστορα Τζεφ. Ο Τζορτζ υποφέρει από μια ήπια καρδιακή προσβολή και η Μαίρη τον μεταφέρει στο νοσοκομείο ενώ καλεί τη μητέρα της, Κόνι, να έρθει για να φροντίσει τα παιδιά. Ενώ η Κόνι κοιμάται, ο Τζόρτζι «δανείζεται» το αυτοκίνητό της και μαζί με τα αδέλφια του, πηγαίνουν στο νοσοκομείο να δουν τον πατέρα τους. Στο παρεκκλήσι του νοσοκομείου, ο Σέλντον προσεύχεται, με τον δικό του τρόπο, για τη γρήγορη ανάρρωση του πατέρα του.

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 16.45!

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα σειρά του Star Young Sheldon

young sheldon σειρά σταρ

Πρόκειται για κωμική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2017 - 2018, που θα ολοκληρωθεί σε 22 επεισόδια (1ος Κύκλος).

ΠΑΙΖΟΥΝ:  Ίαν Αρμιτάγκι, Ζόι Πέρι, Λανς Μπάρμπερ, Μοντάνα Τζόρνταν, Ρίγκαν Ρέβορντ, Τζιμ Πάρσονς (αφηγητής)

Το… παρελθόν του Σέλντον Κούπερ, του αγαπημένου εκκεντρικού επιστήμονα, ως παιδί,  παρουσιάζεται μέσα από τις προσωπικές του, ξεκαρδιστικές αφηγήσεις!

Το αθώο αλλά ιδιότροπο παιδάκι, που μετατρέπεται τελικά στον παντογνώστη, κυνικό και εκνευριστικό χαρακτήρα, που γνωρίσαμε και λατρέψαμε!

1989, Ανατολικό Τέξας. Ο 9χρονος Σέλντον είναι παιδί – θαύμα, έχει τελειώσει ήδη τις τάξεις του δημοτικού και του γυμνασίου και ετοιμάζεται να πάει στην πρώτη τάξη του λυκείου μαζί με τον όχι χαρισματικό αδελφό του. Ως διάνοια χρησιμοποιεί πλούσιο λεξιλόγιο και δεν αποχωρίζεται ποτέ το παπιγιόν του, με αποτέλεσμα να είναι αντιπαθής στους μεγαλύτερους συμμαθητές του. Εκτός όμως από ιδιοφύια, ο Σέλντον είναι και παιδί και μάλιστα ένα ιδιότροπο παιδί, του οποίου οι απόψεις και οι απαιτήσεις, δημιουργούν πολλές φορές θέματα στην οικογένεια. Η μητέρα του Μαίρη, βαθιά θρησκευόμενη, καλείται να αντιμετωπίσει τα καθημερινά προβλήματα  και υποχρεώσεις μιας τυπικής οικογένειας και ταυτόχρονα να κρατήσει ισορροπίες, ανάμεσα στον χαρισματικό Σέλντον και τα  αδέλφια του, τον αθλητικό Τζόρτζι και τη δίδυμη με τον Σέλντον, την ετοιμόλογη Μίσι. Αυτό όμως  πολλές φορές είναι μια μεγάλη πρόκληση ειδικά όταν ο 9χρονος γιος σου είναι εξακριβωμένα πιο έξυπνος από εσένα! Η Μαίρη έχοντας  συμπαραστάτες τη μητέρα της Κόνι και τον άντρα της, Τζορτζ, προσπαθεί να προστατέψει τον μικρό Σέλντον, ακόμα και όταν εκείνος δεν το θεωρεί απαραίτητο…

Ο Τζιμ Πάρσονς είναι ο αφηγητής κάνοντας το voice-over σε κάθε επεισόδιο. Η σειρά είναι δημιουργία  του Τσακ Λορ, παραγωγό του «The Big Bang Theory» και ο ίδιος αποκάλυψε ότι η ιδέα για μια σειρά με τα νεανικά χρόνια του Σέλντον στριφογύριζε στο μυαλό του 10 χρόνια. O Τζιμ Πάρσονς έδωσε τα «φώτα» του στον νεαρό πρωταγωνιστή της σειράς Ίαν Αρμιτάγκι, ώστε να αναπτύξει τον χαρακτήρα του Σέλντον και δήλωσε πως για εκείνον ήταν μια διαδικασία ευχάριστη και διασκεδαστική.  Ο μικρός star πρωταγωνίστησε στη σειρά «Big Little Lies» δίπλα στις βραβευμένες με Όσκαρ, Νικόλ Κίντμαν και Ρις Γουίδερσπουν. Η Ζόι Πέρι, που υποδύεται τη Μαίρη, μητέρα του Σέλντον,  είναι στην πραγματικότητα η κόρη της ηθοποιού Λόρι Μέτκαλφ, η οποία επίσης ενσάρκωσε τη μητέρα του Σέλντον στο «The Big Bang Theory».

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top