Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ξεκαθαρίζει τι συνέβη με Γερμανού και Ουγγαρέζο

Πώς σχολιάζει την κριτική που της είχε ασκηθεί για το ταξίδι στην Αίγυπτο;

Δείτε απόσπασμα από όσα είχε πει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο «Καλύτερα δε γίνεται»

Μία συνέντευξη στην οποία μίλησε για όλους και για όλα, παραχώρησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές τόσο της προσωπικής, όσο και της επαγγελματικής της ζωής.

Η γνωστή παρουσιάστρια, που την επόμενη σεζόν επιστρέφει τηλεοπτικά, απάντησε, μεταξύ άλλων, για τις πρόσφατες δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού, αλλά και για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Σπυροπούλου για Γερμανού: «Οι σχέσεις μας σήμερα είναι μια χαρά»

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ΟΚ, η Ναταλία Γερμανού μιλώντας για την πιο δύσκολη τηλεοπτική της φάση, είχε αναφερθεί στην τελευταία χρονιά της στο «Μες την καλή χαρά» του Alpha, λέγοντας πως «Ζοριστήκαμε όλοι, εγώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης που ήταν μαζί μας τότε. Ήταν ένα δύσκολο κλίμα»

Η Κωσνταντίνα Σπυροπούλου μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ!, και σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις της Ναταλίας, είπε πως για εκείνη ήταν η πρώτη της χρονιά στην τηλεόραση. «Ήταν το βάπτισμα του πυρός, οπότε από όλες τις πλευρές πέρασα δύσκολα».

Όσο για το πώς είναι σήμερα η σχέση της με τη Ναταλία Γερμανού, απάντησε «Μια χαρά» και συμπλήρωσε: «Με είχε καλέσει και στην εκπομπή της, αλλά εκείνη την ημερομηνία δυστυχώς είχα κανονίσει να λείπω εκτός Αθηνών και δεν τα κατάφερα. Ήθελα να πάω γιατί θεωρώ πως θα είχε ενδιαφέρον μια τηλεοπτική συνάντηση με τη Ναταλία. Δεν έχουμε βρεθεί τηλεοπτικά μαζί μετά το “Μες στην καλή χαρά”. Κρατάμε, όμως, καλές σχέσεις και με τη Ναταλία και με τον Θέμη που είχαμε μιλήσει για να πάω στην εκπομπή του καλεσμένη. Αλλά αν δεν έχω να επικοινωνήσω ένα καινούργιο πρότζεκτ δεν βρίσκω νόημα να βγω να μιλήσω. Δεν θέλω να γίνομαι κουραστική. Δίνω μια συνέντευξη με αφορμή ένα επαγγελματικό βήμα».

Σπυροπούλου για Ουγγαρέζο: «Δεν έχουμε καμία προσωπική σχέση ή επαφή»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, είχε σχολιάσει παλιότερα τις φωτογραφίες από το ταξίδι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Αίγυπτο με τον σύντροφό της, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «ο έρωτας έκανε τη Σπυροπούλου; Αναίσθητη ήταν πάντα». 

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν αλλάζω ούτε κόμμα για Σπυροπούλου και Σεφερλή»

Σε ερώτηση για το αν γνωρίζονται, η Κωνσταντίνα ανέφερε πως γνωρίζονται κοινωνικά. «Αλλά δεν έχουμε καμία προσωπική σχέση ή επαφή. Μου έκανε εντύπωση το σχόλιο, αλλά νομίζω πως θα πρέπει να ερωτηθεί ο ίδιος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για αυτούς τους χαρακτηρισμούς».

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το ταξίδι της στο Κάιρο ήταν επαγγελματικό

Τέλος ανέφερε πως παλαιότερα που ήταν στην αναζήτηση ανθρώπων για πάνελ, είχε εκφράσει την επιθυμία να έρθει ο Δημήτρης γιατί τον είχε καλέσει  στην εκπομπή και είχαν περάσει καλά. «Είναι πολύ ευχάριστος και αστείος. Χρειαζόμουν και έναν τέτοιο ρόλο. Όταν συνθέτεις μια ομάδα χρειάζεσαι διαφορετικές προσωπικότητες. Τότε ήμουν σε μια φάση που μια προσωπικότητα σαν του Δημήτρη έλειπε από εκείνη την ομάδα. Θα ταίριαζε στη συνταγή. Και μπορεί και αργότερα αν έκανα κάτι που θα θεωρούσα ότι ταιριάζει να τον ήθελα στην ομάδα. Ποτέ δεν ξέρεις η ζωή τι σου επιφυλάσσει. Παρ’ όλα αυτά ο καθένας είναι υπόλογος για όσα λέει. Εγώ τι να πω για όσα λένε οι άλλοι για μένα;»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top