«Δεν υπήρξε κάποια προσέγγιση για τη νέα εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη»

Οι on air δηλώσεις πρώην συνεργάτιδας της παρουσιάστριας

Δείτε το teaser trailer της νέας εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στο Mega

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να βρίσκεται στα Άχλα της Άνδρου για τις καλοκαιρινές της διακοπές, αλλά ήδη έχει κάνει κάποιες προετοιμασίες για την επιστροφή της στην τηλεόραση μετά από έναν χρόνο αποχής.

Ελένη Μενεγάκη: Πρωινός καφές στην Άνδρο με θέα το Αιγαίο

Η «ωραία Ελένη» δηλώνει χαρούμενη και παράλληλα ανυπόμονη για τη στιγμή που θα καλησπερίσει και πάλι τους τηλεθεατές. Ποια θα είναι άραγε η ομάδα της παρουσιάστριας; Ποιοι έχουν δεχτεί πρόταση για να συνεργαστούν μαζί της;

Η Ελένη Μενεγάκη στην πισίνα με animal print μαγιό

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα που θα την πλαισιώσουν. Η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» συνάντησε τη Μαντώ Γαστεράτου και τη ρώτησε αν δέχτηκε κάποια πρόταση συνεργασίας από την Ελένη Μενεγάκη.

Mαντώ Γαστεράτου: Ο άνθρωπος που τη βοήθησε με τη νευρική ανορεξία

 «Δεν υπήρξε κάποια προσέγγιση. Εγώ αυτό που κρατάω από τη συνεργασία μου με την Ελένη είναι ότι ένιωσα πολύ ασφαλής, ήταν πολύ τρυφερή μαζί μου. Ήταν και σε μια περίοδο που για μένα ήταν πολύ σημαντική, τον καιρό που ήμουν έγκυος», είπε η πρώην συνεργάτιδα της παρουσιάστριας.

 

«Νομίζω ότι η επιτυχία είναι δεδομένη και πραγματικά ανυπομονώ, θέλω να τη δω, μου έχει λείψει πάρα πολύ. Στην Ελένη Μενεγάκη δεν μπορείς να αρνηθείς, αν σου κάνει πρόταση», πρόσθεσε η παρουσιάστρια – ραδιοφωνική παραγωγός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top