Mαντώ Γαστεράτου: Ο άνθρωπος που τη βοήθησε με τη νευρική ανορεξία

Του έχει τρελή αδυναμία η παρουσιάστρια

Δείτε όσα είχε πει πρόσφατα η Μαντώ Γαστεράτου στην εκπομπή Pop Up

Μια ξεχωριστή εξομολόγηση έκανε η Μαντώ Γαστεράτου, που ήδη έχει μιλήσει για τη νευρική ανορεξία που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

Full in love η Μαντώ Γαστεράτου: Το δώρο που δέχτηκε από τον σύζυγό της

Το βράδυ της Τρίτης η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, πόσταρε στο Instagram δυο φωτογραφίες με τον αδερφό της, τον Χάρη, γράφοντας μερικά πολύ όμορφα λόγια για εκείνον, αποκαλύπτοντας ότι ήταν αυτός που τη βοήθησε όταν ήρθε αντιμέτωπη με την ανορεξία.

«Αυτός ο άνθρωπος αυτός είναι ο μεγάλος μου αδερφός… Εντάξει το ξέρω ότι φαίνεται μικρότερος από εμένα αλλά δεν είναι!

Είναι ο άνθρωπος που καθημερινά με τις ώρες προσπαθούσε να με μάθει τον πολλαπλασιασμό (που ποτέ δεν κατάφερα να μάθω), αυτός που σε κάθε σκανδαλιά που κάναμε σαν παιδιά έμπαινε μπροστά κι αντιμετώπιζε τις συνέπειες, αυτός που όσες φορές στο σχολείο ένιωθα πληγωμένη, απομονωμένη και αδύναμη φρόντιζε να με βάζει στις παρέες του και να με κάνει να νιώθω ότι ανήκω κάπου.

«Ήταν εφιάλτης εκείνη η περίοδος, ντρεπόμουν να βγω έξω»

Αυτός που όταν αντιμετώπισα το θεριό που λέγεται νευρική ανορεξία ήταν ο πρώτος που μου μίλησε ανοιχτά και με έκανε να δω την αλήθεια κατάματα, αυτός που όταν τον χρειαστώ είναι πάντα δίπλα μου! Αυτός είναι και είναι ο Χάρης @char1laos, ο δικός μου επικός αδελφός!», έγραψε η Μαντώ Γαστεράτου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top