Νίκος Μουτσινάς: Τέλος το Καλό Μεσημεράκι - Τι αποκαλύπτει για τη νέα σεζόν

Όσα είπε ο παρουσιαστής «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Χθες ήταν η τελευταία Δευτέρα του Ιουνίου και το «Καλό Μεσημεράκι» έριξε αυλαία για τη φετινή σεζόν. Τι και εάν δε συνηθίζεται αρχή της εβδομάδας να αποχαιρετούμε για καλοκαίρι ένα καθημερινό πρόγραμμα, ο Νίκος Μουτσινάς πρωτοτύπησε και σε αυτό!

Νίκος Μουτσινάς: Η ανακοίνωση για το τέλος της εκπομπής «Καλο Μεσημεράκι»

Χθες ήταν η τελευταία Δευτέρα του Ιουνίου και το «Καλό Μεσημεράκι» έριξε αυλαία για τη φετινή σεζόν

Ήταν μία γεμάτη τετράωρη εκπομπή με πάρα πολλούς επώνυμους καλεσμένους όπως οι: Josephine, Παναγιώτης Βασιλάκος, Ιωάννα Τούνη, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Ιωάννα Μαλέσκου κ.ά, ενώ ο Διονύσης Σχοινάς διασκέδασε τους πάντες με παλιές και νέες μουσικές επιτυχίες!

Ο πολύ αγαπητός και ειτυχημένος παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς δήλωσε με χιούμορ όπως πάντα, στη «Στη Φωλιά των Κου Κου» ότι για τη νέα σεζόν να περιμένουμε νέα, όμορφα πράγματα

Μουτσινάς για Ηλιάκη: «Έλεγα η "Μαρία μάνα;"!»

Ο πολύ αγαπητός και ειτυχημένος παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς δήλωσε με χιούμορ όπως πάντα, στη «Στη Φωλιά των Κου Κου» ότι για τη νέα σεζόν να περιμένουμε νέα, όμορφα πράγματα και ότι αν κάποτε σταματούσε την τηλεόραση θα ασχολούνταν σίγουρα με τη μεγάλη του αγάπη, το θέατρο, αν και οι οικονομικές απολαβές στα τηλεοπτικά μέσα είναι σαφώς πιο σημαντικές συγκριτικά με το θέατρο.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top