Elif: Η Βιλντάν είναι έξαλλη γιατί δεν μπορεί να βρει πουθενά την Ελίφ!

Μη χάσετε το επεισόδιο της Ελίφ την Τετάρτη στις 17:40 στο STAR!

Η Μελέκ σερβίρει στη Ματσιντέ τον καφέ της. Η Ματσιντέ τη ρωτάει πως είναι η πρώτη της μέρα στη δουλειά και μετά η Μελέκ φεύγει πριν τη δει ο Μουσταφά, που έρχεται. Η Ματσιντέ ζητάει από τον Μουσταφά να νοικιάσει ένα σπίτι εκεί που έμενε η Μελέκ και του εξηγεί το σχέδιο της.

Δείτε το επεισόδιο της Ελίφ που προβλήθηκε από το STAR την Τρίτη 22/06

Η Βιλντάν ανακαλύπτει πως η Ελίφ δεν είναι στο κρεβάτι της. Η Παρλά συνεχίζει να μιλάει για το αγόρι που της επιτέθηκε στο εστιατόριο και λέει πως συνεχίζει να την παρενοχλεί τηλεφωνικά. Με τα ψεύτικα δάκρυα της καταστρέφει τη μέρα του Κερέμ και της Σουρεγιά.

Η Βιλντάν είναι έξαλλη γιατί δεν μπορεί να βρει πουθενά την Ελίφ. Σκέφτεται τότε πως ίσως η Ελίφ πήγε να κρεμάσει τις αφίσες της για να τη βρει η μητέρα της. Ζητάει άδεια να βγει έξω με μια δικαιολογία ώστε να ψάξει να βρει την Ελίφ.

Η Ελίφ επιστρέφει στην έπαυλη την ώρα που φεύγει η Μελέκ. Η Ελίφ τη βλέπει και θέλει να τρέξει προς το μέρος της, αλλά τη βλέπει η Βιλντάν και την αρπάζει από το χέρι.

Η Ελίφ φωνάζει τη μητέρα της αλλά η Βιλντάν την εμποδίζει και της λέει πως πρέπει να το πάρει απόφαση ότι η μητέρα της έχει πεθάνει. Η Ελίφ νιώθει απαίσια γιατί πιστεύει πως αυτή που είδε ήταν η μητέρα της. Η Βιλντάν επιστρέφει στην έπαυλη με την Ελίφ και τη μαλώνει.

Η Χουμεϊρά βλέπει την Παρλά και τώρα ο Κερέμ βρίσκει την ευκαιρία, που έψαχνε για να φύγει. Ζητάει από τη Χουμεϊρά να κάνει παρέα στην Παρλά κι εκείνος φεύγει με τη Σουρεγιά. Οι δύο νέοι πηγαίνουν βόλτα κι ο Κερέμ χαρίζει στη Σουρεγιά ένα βραχιόλι που ήξερε ότι της άρεσε. Η Σουρεγιά είναι πολύ χαρούμενη.

Η Χουμεϊρά και η Παρλά είναι μόνες τους στην έπαυλη. Η Χουμεϊρά επαινεί τη Σουρεγιά και η Παρλά εκνευρίζεται.

Ο Κερέμ και η Σουρεγιά πηγαίνουν στο μαγαζί με τα ψάρια στην παραλία και βλέπουν κρεμασμένη την αφίσα της Ελίφ. Ο ιδιοκτήτης τους λέει πως την έβαλε το κορίτσι της αφίσας το πρωί...

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top