Α' προβολή: Η ταινία «Η χαμένη πόλη του Ζ» απόψε στις 21.00

Μια βραδιά όλο περιπέτεια έρχεται στο Star

Απόψε στις 21.00 συντονιστείτε στο Star για να δείτε σε α' προβολή την περιπέτεια: «Η χαμένη πόλη του Ζ».

Το 1906, ο βρετανός εξερευνητής Πέρσι Φόσετ ταξιδεύει στον Αμαζόνιο και ανακαλύπτει στοιχεία που υποδεικνύουν την ύπαρξη ενός άγνωστου  πολιτισμού. Σε μία αχαρτογράφητη περιοχή της Βολιβίας, στην καρδιά του τροπικού δάσους, ο φιλόδοξος εξερευνητής ανακαλύπτει πολυκαιρισμένα κεραμικά θραύσματα, που αποδεικνύουν περίτρανα την ύπαρξη μιας χαμένης πόλης.

Όταν επιστέφει στην Αγγλία και ανακοινώνει τα ευρήματα του για την πόλη, που αποκαλεί «H χαμένη πόλη του Ζ», έρχεται αντιμέτωπος με χλευαστικά σχόλια και χαρακτηρισμού από τον υπόλοιπο επιστημονικό κόσμο. Με την αμέριστη συμπαράσταση της δυναμικής συζύγου του, ο Πέρσι αποφασίζει να οργανώσει μία νέα αποστολή και να επιστρέψει στον Αμαζόνιο για να αποδείξει ότι οι ισχυρισμοί του είναι πέρα για πέρα αληθινοί.

Σε αυτό το ταξίδι τον συνοδεύει ο πλούσιος εξερευνητής Τζέιμς Μάρεϊ. Μαζί αντιμετωπίζουν απίστευτες προκλήσεις και περιπέτειες, τις οποίες μαθαίνουν και ακολουθούν, μέσα από τις εφημερίδες της εποχής, 40 εκατομμύρια αναγνώστες, μέχρι τη μυστηριώδη εξαφάνιση τους το 1925. Μία επική ιστορία θάρρους και πάθους.


Η ταινία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και στο best seller μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Γκραν.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τζέιμς Γκρέι
ΠΑΙΖΟΥΝ: Τσάρλι Χάναμ, Ρόμπερτ Πάτινσον, Σιένα Μίλερ, Τομ Χόλαντ, Άνγκους Μακφάιντεν

Δείτε αναλυτικά όλα το πρόγραμμα το Star

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top