Friends Reunion & MasterChef 5: Σάρωσαν σε τηλεθέαση το βράδυ της Τετάρτης

Κέρδισαν το τηλεοπτικό κοινό

Τα highlights του Friends The Reunion όπως παρουσιάστηκαν στη «Φωλιά των Κου Κου»

Τη δημοφιλή κωμική σειρά «Τα Φιλαράκια» που επέστρεψε μετά από 17 ολόκληρα χρόνια στη μικρή οθόνη, μέσα από ένα και μοναδικό επεισόδιο με τίτλο The One With The Reunion, απόλαυσαν οι Έλληνες τηλεθεατές μέσω του Star το βράδυ της Τετάρτης.

Friends: Η selfie με τα «Φιλαράκια» που πήρε 5 εκατ. likes!

Το Friends The Reunion κέρδισε το κοινό, σημειώνοντας πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Η πολυαναμενόμενη επιστροφή της επιτυχημένης σειράς κέρδισε το ελληνικό κοινό, καθώς σημείωσε μέσο όρο 23,6% στο δυναμικό κοινό και 16,9% στο γενικό σύνολο.

Σε μια μοναδική τηλεοπτική βραδιά γεμάτη χαρά κι έντονα συναισθήματα, οι πολυβραβευμένοι πρωταγωνιστές θυμήθηκαν πώς δημιουργήθηκε μεταξύ τους ένας στέρεος δεσμός φιλίας, μοιράστηκαν τις αγαπημένες τους και τις λιγότερο αγαπημένες τους στιγμές, συζήτησαν για το πώς προσαρμόστηκαν στην τεράστια επιτυχία και τη διασημότητα, διάβασαν σελίδες σεναρίων από αξέχαστες σκηνές, παρακολουθώντας backstage κι αστεία στιγμιότυπα από τα γυρίσματα.

Και το MasterChef 5 «βασιλιάς» της τηλεθέασης

Πριν τα «Φιλαράκια» στις 23:15, από τις 21:00 είχε ήδη απογειωθεί σε νούμερα τηλεθέασης το MasterChef 5, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό της 9ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις, το επιτυχημένο πρόγραμμα του Star κέρδισε στο δυναμικό κοινό με ποσοστό 33,4% στο σύνολο της διάρκειάς του. Στο γενικό σύνολο η μαγειρική μονομαχία της Μαργαρίτας και του Διονύση έφτασε στο 27.9%.

Δείτε περισσότερα για τη σειρά Friends The Reunion που προβάλλεται από το Star

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top