Eurovision 2021: Η Stefania θα φάει επιτέλους πίτα με γύρο!

Τι είπε για την κατάκτηση της 10ης θέσης της Ελλάδας στον τελικό

Η Stefania επέστρεψε στην Ελλάδα από το Ρότερνταμ, έχοντας κατακτήσει τη 10η θέση στην Eurovision 2021, την καλύτερη που έχουμε πάρει από το 2013!

Η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» πέτυχε την 18χρονη τραγουδίστρια αμέσως μετά τον τελικό και εκείνη ήταν ενθουσιασμένη: «Είμαι πολύ χαρούμενη! Πήγαν όλα πολύ καλά! Είχα λίγο άγχος στην αρχή, αλλά πάνω στο stage δεν είχα!».

Eurovision 2021: Stefania και Έλενα Τσαγκρινού επέστρεψαν στην Ελλάδα

Λίγες ώρες αργότερα επέστρεψε στην Αθήνα με την ομάδα της και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μίλησε στους δημοσιογράφους:

«Είμαι φαν των Maneskin, μου άρεσε που κέρδισε η Ιταλία. Τι να πω που η Ολλανδία δε μου έδωσε βαθμούς; Χάρηκα όμως, που το κοινό της Ολλανδίας μου έδωσε 10».

Όσο για τη ζωή της στην Ελλάδα είπε: «Θέλω να αγοράσω σπίτι στο Κολωνάκι, γιατί είναι πολύ ωραία εκεί και νομίζω ότι εκεί μένει και ο Κωνσταντίνος Αργυρός».

Eurovision 2021: Οι δηλώσεις της μητέρας της Stefania μετά τη 10η θέση

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το τι θα κάνει τώρα, απάντησε: «Τώρα μπορώ να φάω πίτα με γύρο, πολλές πίτες, γιατί δεν έφαγα πολύ. Και μπύρες...», διορθώνοντας πως «όχι, δεν μπορώ να το πω αυτό γιατί είμαι 18 χρόνων».

Eurovision 2021 - Ελλάδα: Η Stefania κέρδισε το χειροκρότημα του κοινού!

Eurovision 2021: Οι πρώτες δηλώσεις της Stefania μετά τον τελικό!

H Stefania στο αεροδρόμιο κατά την άφιξή της στην Ελλάδα / Φωτογραφία: NDP

Επίσης, εξέφρασε την επιθυμία να καθιερωθεί καλλιτεχνικά στην Ελλάδα, όπως και «να μάθω να μιλάω καλύτερα ελληνικά». Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε ότι θα ήθελε πάρα πολύ να εκπροσωπήσει ξανά στο μέλλον την Ελλάδα στη Eurovision.


Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top