Το Cook Beef αναβαθμίζει τις συνταγές του στρατού

Μοναδικές μαγειρικές ιδέες στην εκπομπή το Σάββατο στις 18:30 στo Star

To Σάββατο 15 Μαΐου στις 18:20 στο “Cook Beef“, ο Νίκος Θωμάς, ο Μάνος Σαρρής, ο Σάββας Ληχανίδης, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Χρήστος Γλωσσίδης, προτείνουν ωραίες συνταγές, ιδέες, tips και συνεχίζουν να μας εντυπωσιάζουν με τις πιο πρωτότυπες μαγειρικές κόντρες!

Συνταγή για πορτοκαλόπιτα από την εκπομπή Cook Beef

Αλτ, τις ει; Φαγητό του στρατού! Οι chefs θα σου βάλουν τις παραλλαγές τους για να μη σε στείλουν στην «καλλιόπη».  Αν κατάλαβες, σημαίνει ότι έχεις κάνει τη θητεία σου και γνωρίζεις πως για το στρατό το φαγητό δεν είναι το… ισχυρό του σημείο. Το “Cook Beef” έχει εύκολες λύσεις για να κάνει το στρατιωτικό μενού να φαντάζει μενού εστιατορίου. Αν είσαι μάγειρας στον στρατό να ξέρεις ότι θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως από τους συνάδελφους φαντάρους.

Cook Beef: Super συνταγές για ένα vegan/ vegetarian barbeque

Ο Χρήστος Γλωσσίδης ντύθηκε στα χακί

Ο Χρήστος Γλωσσίδης ντύθηκε στα χακί

Ο Νίκος δίνει χαρτί πορείας στην υπόλοιπη παρέα και τους οδηγεί με μετάθεση στον θησαυρό της ελληνικής κουζίνας, τον τραχανά! Κι ενώ δοκιμάζουν το εκπληκτικό πιάτο του Νίκου, μια ιδέα του Μάνου τους μεταφέρει για πικ νικ στην εξοχή. Γέλια, μια «άβολη» στιγμή, αστεία που παγώνουν το αίμα, φαγητό και μια πινιάτα, συνθέτουν μια εξόρμηση, που θα μείνει αξέχαστη.

Πικ νικ στην εξοχή για τους Cook Beef

Και επειδή καλά φάγανε και ήπιανε αλλά με το γλυκό δεν τα κατάφεραν πολύ καλά, ο Σάββας με τον Χρήστο φτιάχνουν την πιο λαχταριστή lemon pie, που τους πάει. Ελαφριά και γευστική, σαν τα tips, που θα ακολουθήσουν.

Όσο δεμένοι και αν είναι οι chefs σαν παρέα, ο Χρήστος, νικητής του προηγούμενου beef και ο Μάνος, θα δυσκολευτούν με αυτό το δέσιμο, στη μαγειρική κόντρα, που ακολουθεί.

Θα μπορέσουν να λειτουργήσουν σαν ένα ενώ ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον; H μάχη των ζυμαρικών θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά, αλλά κάποιον θα τον απομακρύνει από τη νίκη!

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Cook Beef

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top