«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Η διαφωνία Παπαδόπουλου-ΣΚΑΪ και το παρασκήνιο

Γιατί σταματά η εκπομπή - Τι ζήτησε το κανάλι από τον παρουσιαστή

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από τη «Φωλιά των Κου Κου»

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Πέμπτης, πέφτουν τίτλοι τέλους για τη μουσική εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Σε ανάρτησή του στο instagram ο παρουσιαστής και ηθοποιός ανέφερε ότι: «Αυτό το καράβι που όλα αυτά τα χρόνια μας ταξίδεψε -και πού δε μας πήγε!- ήρθε η ώρα να…δέσει! Γιατί όσο καλό κι ανθεκτικό να είναι ένα σκαρί, στο τέλος πάντα η θάλασσα νικάει! Με λίγα λόγια, αγαπημένοι μου “Έλληνες απανταχού”, νομίζω ότι είναι η σωστή στιγμή το «ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ» να περάσει στην ιστορία. Ελπίζω, όχι και στη λήθη!».

Τέλος το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» - Η ανακοίνωση του Σπύρου Παπαδόπουλου

Σπύρος Παπαδόπουλος Μαριλού Ρεπαπή

Όπως αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής στη «Φωλιά των Κου Κου» ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, η απόφαση του ηθοποιού και παρουσιαστή είναι αμετάκλητη. Μάλιστα, ήταν αποτέλεσμα της απόφασης του καναλιού να «ελαφρύνουν» το περιεχόμενο της εκπομπής βάζοντας πιο ποπ στοιχεία, έχοντας ως στόχο το πιο νεανικό κοινό.

Η Νικολέττα Κοτσαηλίδου επιβεβαίωσε τον χωρισμό από τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Αυτό δε βρήκε σύμφωνο τον ηθοποιό με αποτέλεσμα να σταματήσει. «Δεν το θέλω άλλο. Έκλεισε ο κύκλος», φέρεται να είπε σε συνομιλία του με την παραγωγό της εκπομπής.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top