Η Νικολέττα Κοτσαηλίδου επιβεβαίωσε τον χωρισμό από τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Τα λόγια της ηθοποιού για τον πρώην σύντροφό της

Για αρκετά χρόνια ήταν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του ελληνικού θεάτρου, παρότι η σχέση τους έγινε γνωστή μετά από πολύ καιρό.  

Τίτλοι τέλους για Σπύρο Παπαδόπουλο και Νικολέτα Κοτσαηλίδου

Ο λόγος για τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τη Νικολέττα Κοτσαηλίδου, με την όμορφη ηθοποιό να επιβεβαιώνει για πρώτη φορά τον χωρισμό τους από το περασμένο καλοκαίρι, στο «Pop Up!» του Alpha.

Νικολέττα Κοτσαηλίδου Σπύρος Παπαδόπουλος

Νικολέττα Κοτσαηλίδου και Σπύρος Παπαδόπουλος σε μια από τις κοινές τους δημόσιες εμφανίσεις /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Όντως έχουμε χωρίσει με τον Σπύρο αλλά τίποτα απ’ όλα όσα μας δένανε δεν έχουν φύγει. Ο Σπύρος για μένα είναι οικογένεια, είναι από τους σημαντικότερους ανθρώπους που έχω στη ζωή μου, δεν υπάρχει περίπτωση να τον χάσω επειδή χωρίσαμε παρ’ όλο που έχω διαβάσει διάφορα, ότι δε μιλάμε, ότι δε λέμε ούτε γεια… Το διαβάζω και γελάω γιατί εννοείται δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα», εξομολογήθηκε αρχικά. 

O Σπύρος Παπαδόπουλος ξορκίζει τον χαμένο χρόνο της καραντίνας

Μόνο τα καλύτερα λόγια έχει να πει για τον πρώην σύντροφό της: «Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, είναι άνθρωπος και άλφα κεφαλαίο και όσοι τον ξέρουν καταλαβαίνουν πολύ καλά τι λέω. Έχουμε χωρίσει από το καλοκαίρι. Έχουν γράψει άπειρα και απίστευτα πράγματα. Υπήρξαν φορές που πέρασαν τα όρια, εκεί είχα θυμώσει πραγματικά και κινήθηκα νομικά», δήλωσε η Νικολέττα Κοτσαηλίδου.

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top