Τέλος το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» - Η ανακοίνωση του Σπύρου Παπαδόπουλου

Η εκπομπή ρίχνει αυλαία μετά από 17 χρόνια

Βίντεο από την εκπομπή του Μ. Σαββάτου 1/5/21

Μια ανακοίνωση που ξάφνιασε τους διαδικτυακούς του φίλους αλλά και τους φανατικούς του τηλεθεατές έκανε πριν από λίγη ώρα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής ανακοίνωσε πως η εκπομπή του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» ολοκληρώνεται έπειτα από 17 χρόνια τηλεοπτικής πορείας.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος κάθε Σάββατο βράδυ μάς κρατούσε συντροφιά διασκεδάζοντας με παλιές και νέες μουσικές επιτυχίες στο τηλεοπτικό του πλατό μαζί με ανθρώπους της μουσικής, τους θεάτρου και της τηλεόρασης .

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Η ανάρτηση του Σπύρου Παπαδόπουλου 

 

«Ήταν καλοκαίρι του 2004, όταν με φώναξε η Βίκυ Λάσκαρη-τηλεοπτική παραγωγός- και μου πρότεινε μια 3ωρη ψυχαγωγική εκπομπή στην ΕΡΤ. Της είπα, ότι αν έκανα κάτι, θα ήταν για το ελληνικό τραγούδι που γνωρίζω και αγαπώ. Και έτσι ξεκινήσαμε με πρώτο αφιέρωμα στον αγαπημένο Μάνο Ελευθερίου. Σαν χτες μου φαίνεται. Πέρασαν όμως 17 χρόνια! Και νιώθω ότι αυτό το καράβι που όλα αυτά τα χρόνια μας ταξίδεψε -και πού δε μας πήγε!- ήρθε η ώρα να...δέσει! Γιατί όσο καλό κι ανθεκτικό να είναι ένα σκαρί, στο τέλος πάντα η θάλασσα νικάει! Με λίγα λόγια, αγαπημένοι μου "Έλληνες απανταχού", νομίζω ότι είναι η σωστή στιγμή το ‘’ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ’’ να περάσει στην ιστορία. Ελπίζω, όχι και στη λήθη!

Ευχαριστώ από καρδιάς όοοολους τους τραγουδιστές, τους μουσικούς, τους χορευτές, τους προσκεκλημένους, τους τεχνικούς, τους συνεργάτες που μαζί φτιάξαμε τόσα ωραία πράγματα και βέβαια ένα ξεχωριστό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην αγαπημένη μου Βίκυ!

Ταύτα και μένω, διότι δεν μπορώ τους αποχωρισμούς! Δε θα χαθούμε! Υ.Γ. Δεν ξέρω γιατί, αλλά θέλω να μοιραστώ το απωθημένο μου για καλλιτέχνες που αγαπώ και που για διαφόρους λόγους δεν κάναμε εκπομπή μαζί τους....την Χαρούλα Αλεξίου, τους Active member, τον Τόλη Βοσκόπουλο, τον Φοίβο Δεληβοριά, την Ματούλα Ζαμάνη, τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, τη Μαρινέλλα, τον Γιάννη Μαρκόπουλο, τον Δήμο Μούτση, τον Σταύρο Ξαρχάκο και τον Νίκο Ξυδάκη!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top