MasterChef 5 - Διονύσης: Απαντά αν είναι ζευγάρι με την Ανούς

«Με την Ανούς είμαστε πολύ καλά...»

Η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» τρύπωσε στα παρασκήνια του MasterChef 5 και συνομίλησε με τους διαγωνιζόμενους.

Πρώτη μίλησε στον Γιώργο Κρικοριάν η Μαρίνα, η οποία σχολίασε το σκεπτικό του Παναγιώτη να χωρίσει έτσι τις τέσσερις ομάδες.

«Δεν τους βοήθησε όλους ο Παναγιώτης. Έβαλε Γιάννη με Μαρία και Στέφανο και Διονύση με Λία και Ανούς. Δε θα ήθελα να είμαι στη θέση τους», δήλωσε η πολυσυζητημένη παίκτρια. 

Τη σκυτάλη πήρε ο Διονύσης που απάντησε για τη φημολογούμενη σχέση του με την Ανούς:

«Ό,τι θέλει ας γράψει για τη σχέση μου με την Ανούς» και συμπλήρωσε «Με την Ανούς είμαστε πολύ καλά. περνάμε ευχάριστα και έξω από εδώ υπάρχουν πολλοί, διάφοροι και μεγάλοι δρόμοι».

Στη συνέχεια ο Ιωάννης διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει κάτι ανάμεσα σε εκείνον και τη Μαρία, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πήγε στο MasterChef για να βρει την αγάπη.

«Δεν υπάρχει κανένα απολύτως φλερτ με τη Μαρία. Δεν είμαι ελεύθερος, δεν είμαι και δεσμευμένος. Δεν έχω έρθει στο MasterChef για να βρω την αγάπη».

Έπειτα η Μαρία με τον Παύλο αποκάλυψαν αν διατηρούν φιλικές σχέσεις με τη Μαρίνα. Τέλος ο Παναγιώτης φανέρωσε τη στρατηγική του πίσω από τη διαμόρφωση των ομάδων.

«Το σκεπτικό μου με την κόκκινη ομάδα ήταν ότι σε περίπτωση που χάσουν, ο Γιάννης θα «καθαρίσει» έναν από τους δύο».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα νέα για το MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top