Cook Beef: Πέντε MasterChefs και ο «Μάκης Κουτρουμπάκης» στην κουζίνα!

Η νέα εκπομπή κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 03 Απριλίου στις 18:30

Στα παρασκήνια της νέας εκπομπής του STAR με τίτλο Cook Beef, βρέθηκε η κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου», το πρωί της Τετάρτης.

Cookbeef: Η νέα εκπομπή του STAR με παρουσιαστές 5 MasterChefs!

Με οικοδεσπότη τον Σταύρο Βαρθαλίτη, τον νικητή του MasterChef 4, είδαμε το στούντιο όπου θα γυρίζεται η εκπομπή, ενώ μας σύστησε και τους συμπαρουσιαστές του Νίκο Θωμά, Μανώλη Σαρρή, Σάββα Λιχανίδη και Χρήστο Γλωσσίδη.

Κεντρικό ρόλο θα έχει ο σεφ από την Αγγλία «Μάκης Κουτρουμπάκης»! Πρόκειται για τον τετράποδο φίλο του Νίκου Θωμά, ο οποίος εντάχθηκε στην αντροπαρέα και είναι το έκτο μέλος της. 

Με το Cook Beef θα τρώμε καλά αλλά θα περνάμε ακόμα καλύτερα. Στη νέα μαγειρική εκπομπή του Star περισσεύει και η γεύση και το χιούμορ, κάτι που καταλάβαμε από τα πρώτα πλάνα της. 

Τι είναι το Cook Beef;

Τα απαραίτητα υλικά της συνταγής του Cook Beef, εμπνευσμένο από τη λέξη που χρησιμοποιεί η νεολαία για την «κόντρα», αλλά και το βοδινό κρέας στα αγγλικά, είναι απλά και σε γενναιόδωρες δόσεις: τρέλα, χιούμορ, κέφι και άφθονο καλό φαγητό!

Σταύρος Βαρθαλίτης Cook Beef

Cook Beef: Νέα εκπομπή για εύκολες και γρήγορες συνταγές με μπόλικη τρέλα!

Οι πέντε σεφ θα μας θυμίσουν ότι οι ωραίες παρέες δε γράφουν μόνο ιστορία αλλά ψήνουν, τηγανίζουν, βράζουν, δοκιμάζουν και προτείνουν εύκολες, οικονομικές και γρήγορες συνταγές για κάθε περίπτωση, που θα ενθουσιάσουν!

Δημιουργικά comfort πιάτα, έξυπνα μαγειρικά tips και gadgets που θα ζήλευε και ο James Bond, ολοκληρώνουν τη συνταγή της επιτυχίας.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top