Elif: Ο Κερέμ παγιδεύει τον Ταρίκ - Τι του προτείνει να κάνουν μαζί;

Καταιγιστικές εξελίξεις στο επεισόδιο της Τετάρτης στις 17.40 στο Star

Η Μελέκ είναι έξω από το μαγαζί της Τουλάι κρατώντας τα κουλουράκια. Η Ζουλιντέ τη βλέπει αλλά επειδή δεν έχει μιλήσει στην Τουλάι για την καλεσμένη της, βγαίνει έξω από το μαγαζί, παίρνει τα κουλουράκια και στέλνει τη Μελέκ πίσω στο σπίτι.  Η Ίντσι και η Τουλάι δοκιμάζουν τα κουλουράκια και η μικρούλα λέει πως της θυμίζουν αυτά που έφτιαχνε η Μελέκ με την Τουλάι να συμφωνεί. 

Ο Ταρίκ επισκέπτεται τη Ράνα με λουλούδια και εκείνη του λέει πως δεν θα είναι τόσο εύκολο να τον συγχωρήσει. Ο Ταρίκ είναι έτοιμος να κάνει οτιδήποτε επιθυμεί. Η Ράνα  του ζητάει να περάσουν μαζί ένα Σαββατοκύριακο. Ο Ταρίκ συμφωνεί και κλείνει αμέσως ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο.  Ο Ταρίκ πρόκειται να συναντήσει τον Ζαφέρ, με τον οποίο κάνει κρυφές δουλειές. Ο Ταρίκ πληρώνει το μερίδιο του με τα λεφτά της Χουμεϊρά. Ο Κερέμ ακούει τον Ζαφέρ να λέει στον Ταρίκ “οι μηχανικοί θα σε καλέσουν για να κλείσετε ραντεβού” και το θεωρεί ύποπτο.  Ο Κερέμ πηγαίνει στο γραφείο του Ταρίκ και χτυπάει το τηλέφωνο του.

Το απαντάει και μαθαίνει πως έχει κλείσει δωμάτιο σε ξενοδοχείο εκτός της πόλης για το Σαββατοκύριακο.  Ο Κερέμ παγιδεύει τον Ταρίκ προτείνοντας του να κάνουν κάτι το Σαββατοκύριακο και εκείνος του λέει πως θα είναι εκτός της πόλης για να παρακολουθήσει μια έκθεση. Ο Κερέμ αποφασίζει να τον ακολουθήσει και να τον πιάσει μαζί με την ερωμένη του.  Η Ράνα ακυρώνει το ραντεβού για γυμναστική με τη Χουμεϊρά και της λέει πως ο αγαπημένος της, της έφερε λουλούδια και έκανε κράτηση για δύο σε ένα ξενοδοχείο.

Η Χουμεϊρά δείχνει να ζηλεύει επειδή ο αγαπημένος της Ράνα της κάνει συνεχώς εκπλήξεις και έτσι κρατάνε ζωντανή της σχέση τους.  Ο Κερέμ ακολουθεί τον Ταρίκ στο ξενοδοχείο και προς μεγάλη του έκπληξη τον βλέπει μαζί με τη Χουμεϊρά. Ο Ταρίκ κατάλαβε τι έχει συμβεί και έτσι πήρε τα μέτρα του. Πριν φτάσει στο ξενοδοχείο είχε ενημερώσει τους άντρες του να πάνε τη Ράνα πίσω στο σπίτι της. Ο Κερέμ  βλέπει τον Ταρίκ μαζί με την αδελφή του αλλά δεν καταλαβαίνει γιατί  του είπε ψέματα ότι δήθεν θα πήγαινε σε μια έκθεση και συνεχίζει να τον υποψιάζεται…

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

Διαβάστε όλα τα τελευταία media νέα από το Star

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top