Elif: Η Ζουλιντέ σκέφτεται πως ίσως η Μελέκ πρέπει να πάει σε ίδρυμα

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο της σειράς την Τρίτη 09/03 στις 17.40 στο Star

Η Γιλντίζ ετοιμάζει ένα κέικ και η Ελίφ είναι μαζί της. Η μικρή σχολιάζει πως το κέικ μοιάζει πεντανόστιμο, σαν αυτό που έφτιαχνε η Ιντζί και αυτή είναι η πρωτή φορά που αναφέρει ένα όνομα από το παρελθόν της.  Η Σουρεϊγιά έρχεται μετά από ακόμη μία αποτυχημένη συνέντευξη για δουλειά και η Ελίφ της εύχεται καλή επιτυχία την επόμενη προσπάθειά της.

  Η Λεμάν είναι στο μαγαζί της Τουλάι και λέει ψέματα πως είναι αναστατωμένη γιατί της επιτέθηκε ένας ληστής. Η Ζουλιντέ τη συμβουλεύει να πάει αμέσως στην αστυνομία αλλά η Λεμάν αρνείται. Όταν φεύγει από το μαγαζί τους ζητάει να μην πουν τίποτα σε κανέναν γιατί δεν θέλει να το μάθει ο Σαφάκ.

  Η Χουμεϊρά δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Ταρίκ ενώ βρίσκεται στο σπίτι της Ράνα και η Ράνα τρελαίνεται από θυμό γιατί πιστεύει πως ο Ταρίκ αγαπάει πραγματικά τη γυναίκα του.

Η Ζουλιντέ ανησυχεί για την ψυχολογική κατάσταση της Μελέκ και σκέφτεται πως ίσως να πρέπει να μπει σε ίδρυμα. Επιστρέφει σπίτι με αυτές τις σκέψεις και ξαφνιάζεται όταν βλέπει πως η Μελέκ έχει στρώσει τραπέζι και έχει ψήσει κουλουράκια για τον Εμιρχάν. 

Η Μπιρτσέ καθυστερεί να πάει στη δουλειά και ο Γιουνούς πιστεύει πως οφείλεται στο ότι το προηγούμενο βράδυ ξενύχτησε στο πάρτι. Η αλήθεια είναι πως ο Γιουνούς δεν μπορεί να τη βγάλει από το μυαλό του και ζηλεύει.  Η Μελέκ βλέπει πως ο Εμιρχάν ξέχασε τα κουλουράκια και αποφασίζει να του τα πάει εκείνη στο μαγαζί…

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

Διαβάστε όλα τα τελευταία media νέα από το Star

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top