Αννίτα Πάνια: Κόπηκε στον αέρα η εκπομπή της λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

Το «Αννίτα Κοίτα» δε θα προβληθεί ούτε και την Κυριακή 7/3

Δείτε στο βίντεο το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τηλεθεατή σε παλαιότερο επεισόδιο της εκπομπής της και την έκανε να γελάσει
 

Απότομη διακοπή της εκπομπής της Αννίτας Πάνια, «Αννίτα Κοίτα», υπήρξε το Σάββατο, καθώς, όπως έγινε γνωστό, βρέθηκαν θετικά κρούσματα κορωνοϊού. Με το που πληροφορήθηκε την είδηση από το κοντρόλ η παρουσιάστρια, πέρασε γρήγορα σε διαφημίσεις.

Κορωνοϊός: 2.301 νέα κρούσματα στη χώρα - Αυξήθηκαν οι θάνατοι

Όπως σε όλες τις εκπομπές πλέον, έτσι και στη συγκεκριμένη, διενεργούνται συνεχώς τεστ κορωνοϊού, ώστε να κυλούν ομαλά τα τηλεοπτικά προγράμματα. 

Εξοργισμένη η Αννίτα Πάνια: Χωρίς ρεύμα, θέρμανση και νερό για τρεις μέρες!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Zappit.gr, απόψε τα τεστ βρέθηκαν θετικά σε συμμετέχουσες που κάνουν τις διαφημιστικές γέφυρες του «Αννίτα Κοίτα» και μάλιστα, όσο παρουσιάζονταν τα προϊόντα, φάνηκε ότι υπήρξε μια ανησυχία στο πλατό ενώ μετά την θυρίδα τηλεπώλησης, το πλάνο πέρασε γρήγορα στην Αννίτα Πάνια, η οποία έδωσε απευθείας πάσα για διαφημίσεις. 

πάνια κορωνοιος

Η εκπομπή τελικά δεν επέστρεψε ποτέ στον αέρα και στη θέση της προβλήθηκε ελληνική ταινία. Το «Αννίτα Κοίτα» δε θα προβληθεί ούτε και την Κυριακή 7/3.

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top