MasterChef 5: Τα «καρφιά» και ο αδικημένος Κωστής!

Έφτασε η κρίσιμη ώρα της ψηφοφορίας

Η κρίσιμη στιγμή της ψηφοφορίας έφτασε! Η κόκκινη ομάδα ηττήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef 5 και οι παίκτες έπρεπε να επιλέξουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Ο παίκτης που πήρε τις περισσότερες ψήφους ήταν ο Κωστής Αλεξάκης και όταν κάποιοι συμπαίκτες του τού έλεγαν για ποιο λόγο τον ψηφίζουν έδειχνε να ενοχλείται.

Κάποια στιγμή έκανε και μία χαρακτηριστική κίνηση κοιτάζοντας προς τον εξώστη θέλοντας να υπενθυμίσει στους υπόλοιπους παίκτες τα λόγια που τους είπε πριν φύγουν από το σπίτι, ο οποίος εξομολογήθηκε πως ορισμένοι θα του το «παίξουν» φίλοι.

Μάλιστα, σε δηλώσεις που έκανε on camera είπε: «Δεν πειράζει. Καλή καρδιά». «Υπάρχει κάποια αδικία;» τον ρώτησε ο Πάνος Ιωαννίδης και εκείνος του απάντησε: «Ο καθένας όπως το κρίνει. Να μη βαθμολογήσουμε κάποιων λόγω κάποια συμπάθειας ή αντιπάθειας. Να είμαστε πιο αντικειμενικοί σύμφωνα με τη βαθμολογία που μας δώσατε».

Ορισμένοι βέβαια από την μπλε ομάδα υποστηρίζουν πως ο Κωστής ένιωθε αδικημένος και την πρώτη φορά που είχε βρεθεί σε αυτή τη θέση.


Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5
Διαβάστε όλα τα νέα για το MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top