Elif: Η Μελέκ είναι στον δρόμο και ψάχνει την κόρη της

Μείνετε συντονισμένοι στο Star για ένα νέο επεισόδιο της τουρκικής σειράς

Η Ζουλιντέ αποφασίζει να μην πει τίποτα στην Τουλάι για τη γυναίκα που φιλοξενεί και να λύσει μόνη αυτό το πρόβλημα.  Η Ζουλιντέ πηγαίνει στην αστυνομία αλλά δεν μπορούν να τη βοηθήσουν αφού δε γνωρίζει καν το όνομα της γυναίκας. Οι αστυνομικοί της λένε πως μπορούν να τη μεταφέρουν σε ίδρυμα αλλά η Ζουλιντέ τους λέει πως δε χρειάζεται.

 Δείτε το χθεσινό επεισόδιο της Ελίφ, όπως προβλήθηκε από την τηλεόραση του Star

Η Ζουλιντέ δεν ξέρει τι να κάνει. Καταλαβαίνει πως η Μελέκ αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και φοβάται μήπως κάνει κακό στον Εμιρχάν.  Η Μελέκ νομίζει πως ακούει τη φωνή της Ελίφ και βγαίνει έξω. Η Ιντζί τη βλέπει και τρέχει να την προλάβει αλλά η Μελέκ εξαφανίζεται. Η Ιντζί πηγαίνει αμέσως στο μαγαζί και λέει τα νέα στην Τουλάι. Η Τουλάι σκέφτεται πως η μικρή είναι αδύνατον να είδε τη Μελέκ γιατί είναι νεκρή. Πιστεύει πως η Ιντζί είδε κάποια που έμοιαζε με τη Μελέκ.  Η Ιντζί όμως επιμένει και θέλει να της δείξει τη Μελέκ. Η Μελέκ είναι στον δρόμο και ψάχνει την κόρη της. Η Ματσιντέ νιώθει καλύτερα αλλά είναι ακόμα στο κρεββάτι.

Ο Ταρίκ λέει στη Βιλντάν να εκμεταλλευθεί την κατάσταση και να της δώσει τα χάπια. Η Βιλντάν είναι σε δίλημμα.  Η Σουρεϊγιά και η Ελίφ επισκέπτονται τη Ματσιντέ.  Ο Βεϊσέλ συναντάει τη Λεμάν και της δίνει έναν φάκελο με χρήματα. Κατάφερε να μαζέψει όλα τα ενοίκια. Η Λεμάν ενθουσιάζεται γιατί είναι η πρώτη φορά που στο τέλος του μήνα έχει πάρει όλα τα ενοίκια. Η Παρλά επιστρέφει από το ταξίδι της και πηγαίνει αμέσως στην έπαυλη για να μάθει νέα για τον Κερέμ και τη σχέση του με τη Σουρεϊγιά. Η Χουμεϊρά τη διαβεβαιώνει πως είναι απλά παιδικοί φίλοι.

  Η Ιντζί είναι αναστατωμένη επειδή η Τουλάι δεν πιστεύει πως είδε τη Μελέκ. Ο Βεϊσέλ σκέφτεται μήπως είναι ώρα να πουν την αλήθεια στην Ιντζί για τον θάνατο της Μελέκ, του Γιουσούφ και της Ελίφ.  Η Ζουλιντέ παίρνει τον Εμιρχάν μαζί της στο μαγαζί γιατί δεν θέλει να τον αφήσει μόνο με τη Μελέκ…

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

Διαβάστε όλα τα τελευταία media νέα από το Star

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top