Shopping Star: «Δημιουργική με μπότες το απόγευμα» το θέμα της εβδομάδας

Συντονιστείτε στο Star και δείτε στις 15.50 το νέο επεισόδιο

«Shopping Star» της 21ης εβδομάδας της 5ης σεζόν, αναδείχθηκε η 53χρονη Διαμαντούλα, που κέρδισε τις εντυπώσεις με τις σωστές επιλογές της, αλλά και τα 1.000 ευρώ!

Νικήτρια της περασμένης εβδομάδας

Τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στις 15:50, θα γνωρίσουμε τις 5 παίκτριες της 22ης εβδομάδας,  για την 5η σεζόν του Shopping Star!

-    Η 23χρονη Σπυριδούλα, φοιτήτρια
-    Η 60χρονη Ελένη, μαγείρισσα
-    Η 19χρονη Μαρίνα, φοιτήτρια
-    Η 25χρονη Αλεξάνδρα, σχεδιάστρια μόδας
-    Η 35χρονη Δέσποινα, ιδιωτική υπάλληλος
 
Οι 5 παίκτριες, διαφορετικών ηλικιών και στυλ, θα δώσουν την εβδομαδιαία μάχη του στυλ και το θέμα, που θα κληθούν να «υπηρετήσουν» είναι:  “ Δημιουργική με μπότες το απόγευμα”

Το θέμα αυτής της εβδομάδας

Ποια θα καταφέρει να εντυπωσιάσει με το προσωπικό της στυλ, ποια θα κάνει τα περισσότερα λάθη, ποια θα κάνει την αυστηρότερη κριτική, ποια θα είναι γενναιόδωρη στη βαθμολογία;
Ποια θα στεφθεί… Shopping Star;

Βίκυ Καγιά

Λίγα λόγια για την εκπομπή:
Παρουσιάστρια και «ειδικός μόδας» του Shopping Star, η Βίκυ Καγιά. Μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες, που έχει διαπρέψει στις διεθνείς πασαρέλες, έχει συνεργαστεί με τα πιο σημαντικά ονόματα οίκων μόδας και η αγάπη της και το πάθος της για τη μόδα μετρούν περισσότερα από 25 χρόνια επιτυχημένης καριέρας στον χώρο.  

Στον σχολιασμό, η φωνή του Shopping Star, ο άντρας που λατρεύουν να μισούν οι υποψήφιες, o δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, Βαγγέλης Χαρισόπουλος, που με τα απίθανα σχόλια, δίνει τη δική του ξεχωριστή, αστεία, διάθεση στην εκπομπή.

Γυναίκες στα πρόθυρα… «Shopping Star»! Η μάχη του στυλ συνεχίζεται για 5η χρονιά στο Star!

Δείτε όλα τα επεισόδια του Shopping Star

Δείτε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top