Φαίη Σκορδά: Έβαλε τον «σπόρο» για την επιστροφή του Λιάγκα στην εκπομπή

Σε λίγες ημέρες θα καλημερίζει το κοινό μαζί με τον πρώην σύζυγό της

Χθες ανακοινώθηκε επίσημα ότι μετά τον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στα παλιά του λημέρια του ΑΝΤ1 και μάλιστα στο «Πρωινό» με την πρώην σύζυγό του, Φαίη Σκορδά

Ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στο πρωινό του ANT1 με την Φαίη Σκορδά!

Η παρουσιάστρια σήμερα το πρωί συζήτησε με τους συνεργάτες της την επιστροφή του δημοσιογράφου και παρουσιαστή στην πρωινή εκπομπή του καναλιού.

Γιώργος Λιάγκας Φαίη Σκορδά

Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά στα γυρίσματα παλιότερου trailer για το «Πρωινό»

«Για αυτόν τον λόγο βγήκε η ανακοίνωση από τον σταθμό. Πολλές φορές σε μία είδηση τηλεοπτική βλέπεις πως υπάρχουν διαρροές, διάφορα. Έγινε πάρα πολύ γρήγορα όλο αυτό. Έδειξε ο σταθμός για μένα ότι είναι ΑΝΤ1», είπε η παρουσιάστρια σε σχέση με αυτή τη συνεργασία. 

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Πώς ευχήθηκαν στον Γιαννάκη τους;

«Σαφώς το ήξερα. Το θέμα είναι να περάσουμε και καλά. Το έμαθα στον καρπό του, τον σπόρο του. Έβαλα τον σπόρο. Για να έχεις μέσα σε λίγες ημέρες έναν τέτοιο δελτίο τύπου δεν ήταν ''έλα να το συζητήσουμε''. Ήταν ''πάμε να το κάνουμε''. Ήμασταν το πρώτο τηλεοπτικό ζευγάρι που και εκείνος είχε τηλεοπτική πορεία και από την άλλη και εγώ δούλευα 8 χρόνια. Για μένα το σημαντικό δεν ήταν ότι ήμασταν ζευγάρι. Δεν ήμουν κάτι άλλο και έγινα κάτι άλλο.» αποκάλυψε η Φαίη.

Το τεταμένο «Αντίο» στον ΑΝΤ1

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Λιάγκας δεν είχε φύγει και με τον καλύτερο τρόπο το 2018 από το κανάλι του Αμαρουσίου. Όπως είπε δηλώσει τότε στο περιοδικό «People» για τους 16 μήνες που είχε συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, αλλά βρισκόταν εκτός τηλεόρασης: «Στην αρχή το βίωσα πάρα πολύ άσχημα. Δεν έχω συνηθίσει να κάθομαι και να μην εργάζομαι. Κι αυτό δεν ήταν δική μου επιλογή, αλλά κάποιων άλλων, οι οποίοι στην ουσία μου στέρησαν και το δικαίωμα να εργαστώ κάπου αλλού. Αυτή η περίοδος της “επαγγελματικής μου σιωπής” ήταν άβολη, αμήχανη. Αισθανόμουν σαν θηρίο στο κλουβί. Από την άλλη, το άχαρο αυτό διάστημα είχε μια πτυχή που μόνο ευλογία μπορώ να τη χαρακτηρίσω». 

Η «μετακόμισή» του στον ΣΚΑΪ την επόμενη χρονιά επίσης δεν του βγήκε σε καλό. Στιγμιότυπο από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» έγινε ένα από τα πιο πολυσυζζητημένα θέματα πέρυσι, λόγω του... τρολαρίσματος που έκαναν στη σεξουαλική παρενόχληση φοιτήτριας στο ΑΠΘ. Αμέσως μετά -και με αφορμή την επιδημία του κορωνοϊού- ακολούθησε η διαδικασία εξόδου του από το κανάλι του Φαλήρου.

Νίκος Ηλιόπουλος Φαίη Σκορδά

Η βόλτα της Φαίης Σκορδά με τον σύντροφό της Νίκο Ηλιόπουλο τον περασμένο Μάιο στη Γλυφάδα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ενωμένοι για χάρη των παιδιών τους

Παρότι το ζευγάρι έχει ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους εδώ και τέσσερα χρόνια, διατηρεί καλές σχέσεις μεταξύ του, όπως αποδεικνύονται κι από την «παρέμβαση» της Φαίης Σκορδά για το τηλεοπτικό μέλλον του πρώην συζύγου της. Οι δυο του παραμένουν πάντα ενωμένοι σε ό,τι αφορά τα δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν βρεθεί ξανά μαζί περνώντας οικογενειακές στιγμές. Μάλιστα, έχει γίνει γνωστό ότι ο Γιώργος Λιάγκας εγκρίνει τη σχέση της παρουσιάστριας με τον Νίκο Ηλιόπουλο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top