GNTM 3 - Αιμιλιάνο: Το πρώτο post μετά την αποχώρησή του από τον διαγωνισμό

Το δημόσιο ευχαριστώ του μοντέλου

Οι δηλώσεις του Αιμιλιάνο στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Μπορεί να θεωρούνταν φαβορί, αλλά τελικά δεν κατάφερε να κερδίσει τον πολυπόθητο τίτλο του «Greece’s Next Top Model».

Ο λόγος για τον Αιμιλιάνο Μάρκου, ο οποίος έφτασε έως την τελική τετράδα του διαγωνισμού ομορφιάς, ωστόσο στη δοκιμασία με το catwalk δεν τα πήγε καλά με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

GNTM 3: Εκτός τελικού ο Αιμιλιάνο - Τρεις διεκδικούν τον μεγάλο τίτλο

Η πρώτη κίνηση που έκανε ήταν να πάρει το κινητό στα χέρια του και να στείλει μέσω του προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα μήνυμα σε εκείνους που τον στήριξαν κάνοντας παράλληλα και έναν mini απολογισμό για όσα έζησε μέσα στο παιχνίδι.

GNTM 3: Τα δάκρυα του Αιμιλιάνο μετά την αποχώρησή του


«Μην αφήνετε τις προσδοκίες και τις απόψεις άλλων ανθρώπων να επηρεάσουν τις επιλογές σας. Ζήστε την καθε εμπειρία σαν να ειναι η ζωη σας, γιατι είναι η ζωή σας,επιλογή σας και όχι η δική τους. Ευχαριστώ τους πάντες όσους με υποστήριξαν καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού όπως επισης οφείλω να συγχαρώ την παραγωγή όπου υπό τις δύσκολες αυτες συνθήκες κατάφερε να φέρει το show αυτο στις οθόνες σας».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMILIANO (@emiliosmarku)


Ο Αιμιλιάνο πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στη καθημερινότητά του και φυσικά στην αγκαλιά της Μαριαγάπης με την οποία ήρθαν πολύ κοντά στο GNTM 3 και στο τέλος έγιναν ζευγάρι.

Μαριαγαπη - Αιμιλιάνο

GNTM 3 - Αιμιλιάνο: «Στεναχωρήθηκα που έφυγα, αλλά κέρδισα στην αγάπη!»


«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι δεν είμαι στους τρεις του τελικού. Μπορεί να μην κέρδισα στο GNTM, αλλά έχω κερδίσει τα περισσότερα από όλους! Διότι είμαι πλήρης με τον εαυτό μου και επίσης έχω κερδίσει και στο συναίσθημα! Οπότε τι να κάνεις τα λεφτά, τα λεφτά θα έρθουν!», δήλωσε μεταξύ άλλων στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου».

Δείτε όλα τα lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top