Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Ήμουν σίγουρη ότι θα πάθω κανένα δυσλεκτικό επεισόδιο»

Όσα είπε αποκλειστικά στο star.gr στον μεγάλο τελικό του GNTM 3

Για τον μεγάλο νικητή του GNTM 2020, Ηρακλή Τσουζίνοβ, την πρώτη της φορά σε τηλεοπτικό live, αλλά και το πώς «βλέπει» την πανδημία του κορωνοϊού μίλησε στο star.gr, η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

ζενεβιέβ stargr συνέντευξη νικητής GNTM 2020

Η κριτής και art director του διαγωνισμού είπε ότι είναι συγκλονιστικά όμορφο που είναι νικητής ο Ηρακλής και ότι όλα τα παιδιά ήταν ισάξια.

Δείτε όλες τις αποκλειστικές συνεντεύξεις του star.gr από τον μεγάλο τελικό του GNTM 2020

«Είναι συγκλονιστικό που κέρδισε ο Ηρακλής. Και τα 20 παιδιά που μπήκαν ήταν πολύ δυνατά. Οι τρεις τους ήταν ισάξιοι. Ήταν πολύ μικρές, τεχνικές λεπτομέρειες που έκαναν τη δική μας βαθμολογία καλύτερη για τον Ηρακλή. Το σοκαριστικό για μένα ήταν η ψηφοφορία του κόσμου. Πραγματικά δεν το πίστευα ότι θα ψηφίσει τόσος πολύς κόσμος. Την αξίζει αυτή τη νίκη», είπε χαρακτηριστικά η Ζεν και συνέχισε λέγοντας πως υπήρξαν στιγμές με τις εικόνες των παιδιών που όλοι τους έμεναν πραγματικά άναυδοι.

Πώς ήταν η πρώτη φορά της Ζενεβιέβ Μαζαρί σε τηλεοπτικό live

GNTM 3: Έτσι ξεκίνησε το live του μεγάλου τελικού!

«Το live δεν παίζεται! Είμαι δυσλεκτικός άνθρωπος, κεκεδίζω. Ήμουν σίγουρη ότι θα πάθω κανένα δυσλεκτικό επεισόδιο και θα πρέπει να μου βγάλουν υπότιτλους από κάτω ότι ''Αυτή η κυρία κάτι ήθελε να πει σήμερα και δεν το είπε’’. Το στομάχι μου ξέρει πόσο cool φάνηκα», εξομολογήθηκε on camera.

Νικητής GNTM 2020 Ζενεβιέβ Μαζαρί Ηρακλής Τσουζίνοβ gntm 3

Η άποψη της Ζενεβιέβ Μαζαρί για τον κορωνοϊό

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Full in love με τον σύζυγό της η κριτής του GNTM

«Χριστούγεννα με την οικογένειά μας όλοι, να μείνουμε μέσα, να τελειώσει και αυτό το κύμα, να κάνουμε και τα εμβόλιά μας, να τελειώσει και αυτή η ιστορία. Να αρχίσετε εσείς οι νέοι να αγκαλιάζεστε, να φιλιέστε, γιατί εντάξει, εμείς τα κλείσαμε, παντρευτήκαμε. Εγώ στεναχωριέμαι πιο πολύ για τη δική σας γενιά, που θα ‘πρεπε να είστε εκεί έξω να φλερτάρετε. Γι’ αυτό καθίστε μέσα, εμβολιαστείτε, για να βγείτε να ερωτευτείτε!», τόνισε το αγαπημένο πρόσωπο του GNTM.

Δείτε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Κάμερα - Μοντάζ: Amber Doku

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top